FORUMS

Sami OS 1.1 Problem

2 posts
Thanks Meter: 0
 
By Salgii, Junior Member on 27th January 2014, 09:12 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi guys !
I tried to install Sami OS and I had problems after rebooting , I got stuck with the Samsung Galaxy logo. I tried to wipe cache and data after that but didn't work.
Someone can help me ?
 
 
27th January 2014, 11:11 PM |#2  
shut_down's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 3,551
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Salgii

Hi guys !
I tried to install Sami OS and I had problems after rebooting , I got stuck with the Samsung Galaxy logo. I tried to wipe cache and data after that but didn't work.
Someone can help me ?

If you come from CM10.2 or CM11 first flash stock firmware with Odin.

You need to install first V1 then V1.1
28th January 2014, 12:35 AM |#3  
AntaresOne's Avatar
Recognized Developer / Recognized Contributor
Flag Chieti
Thanks Meter: 14,662
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by shut_down

If you come from CM10.2 or CM11 first flash stock firmware with Odin.

Always remember that I made this just for these things

Inviato dal mio GT-I9070
The Following User Says Thank You to AntaresOne For This Useful Post: [ View ]
28th January 2014, 02:28 AM |#4  
artupidah's Avatar
Member
Flag Bogor, Indonesia
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by Salgii

Hi guys !
I tried to install Sami OS and I had problems after rebooting , I got stuck with the Samsung Galaxy logo. I tried to wipe cache and data after that but didn't work.
Someone can help me ?

What Rom that you come before ?
Give the detail condition of your device before for better solutions
28th January 2014, 08:44 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Yes,I come from CM 10.2. Thx guys , I'll try Tesla-MADAL93's guide and I hope it works fine.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes