Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,676 Members 52,053 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

I need some help with my S3 Mini, please!

Tip us?
 
freddiemoreno_
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jan 2014
Default I need some help with my S3 Mini, please!

The problem is that when ever I play any game, or use YouTube, my phone will just random restart and dain the whole battery to the point of not even starting again.

Please help me, I have a rooted phone using Maclaw's ROMS.
 
GXGOW
Old
#2  
GXGOW's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 140
Posts: 536
Join Date: Apr 2012
Location: /storage/sdcard1/Europe/Belgium/East-Flanders/Hamme
Which one of his ROMs are you using?

Sent from my GT-I8190 MaclawStudio CM 11 using Tapatalk
 
freddiemoreno_
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jan 2014
Default Hello!

Quote:
Originally Posted by GXGOW View Post
Which one of his ROMs are you using?

Sent from my GT-I8190 MaclawStudio CM 11 using Tapatalk
I'm currently using AOKP 4.3.1 the update from 2014 - 01 - 23 from Maclaw's, before I used to have CM 11 and before PAC 4.3.
I been changing ROMS because I tooguh that would help the problem but it's not...

The apps I use when it restars are Youtube, Mr.Driving, Minion Rush, etc.
 
GXGOW
Old
#4  
GXGOW's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 140
Posts: 536
Join Date: Apr 2012
Location: /storage/sdcard1/Europe/Belgium/East-Flanders/Hamme
Hmm weird. I don't have any problems with any of those apps. Have you tried doing a factory reset and wipe cache/dalvik cache?

Sent from my GT-I8190 MaclawStudio CM 11 using Tapatalk
 
freddiemoreno_
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by GXGOW View Post
Hmm weird. I don't have any problems with any of those apps. Have you tried doing a factory reset and wipe cache/dalvik cache?

Sent from my GT-I8190 MaclawStudio CM 11 using Tapatalk
Yes I've tried that, I reinstalled CM 11, factory resert, wipe dalvik cache flash the ROM, flash the gapps and nothing. I moved on to PAC, did the same when flashing and stuff, will have the same problem.

The most weird thing is that my battery will long all the day using Facebook, Messenger, Kik, Twitter, PowerAmp and all those apps, restart free and no issue at all, but when ever I play any game, BOM restart and baterry drain...
 
GXGOW
Old
#6  
GXGOW's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 140
Posts: 536
Join Date: Apr 2012
Location: /storage/sdcard1/Europe/Belgium/East-Flanders/Hamme
Well then I guess it's probably a hardware issue. Did you also have those problems on stock?

Sent from my GT-I8190 MaclawStudio CM 11 using Tapatalk
 
freddiemoreno_
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by GXGOW View Post
Well then I guess it's probably a hardware issue. Did you also have those problems on stock?

Sent from my GT-I8190 MaclawStudio CM 11 using Tapatalk
I have not tried to get the stock back but I guess I'll give it a try. The problem started just a frew weeks ago when I flash the CM 11 I've no idea what to do, changing ROMS is not the solution so I'll try the stock.

By the way, any advice you could of give me to maybe disscard it's a hardware problem? I mean, how can I be sure where the problem is?
 
GXGOW
Old
#8  
GXGOW's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 140
Posts: 536
Join Date: Apr 2012
Location: /storage/sdcard1/Europe/Belgium/East-Flanders/Hamme
Quote:
Originally Posted by freddiemoreno_ View Post
I have not tried to get the stock back but I guess I'll give it a try. The problem started just a frew weeks ago when I flash the CM 11 I've no idea what to do, changing ROMS is not the solution so I'll try the stock.

By the way, any advice you could of give me to maybe disscard it's a hardware problem? I mean, how can I be sure where the problem is?
I don't know for sure either. Sometimes a fully clean installation could help (by that I mean formatting all partitions on your phone, except the SD card, because that's where the installation package is located.)
Or you could also try flashing through Odin, but I don't think that's going to make a big difference.

Sent from my GT-I8190 MaclawStudio CM 11 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to GXGOW For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
freddiemoreno_
Old
#9  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by GXGOW View Post
I don't know for sure either. Sometimes a fully clean installation could help (by that I mean formatting all partitions on your phone, except the SD card, because that's where the installation package is located.)
Or you could also try flashing through Odin, but I don't think that's going to make a big difference.

Sent from my GT-I8190 MaclawStudio CM 11 using Tapatalk
Well, thank you for the support!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...