More Android 5.0 Details Revealed, Microsoft Band Fitness Tracker – XDA TV

Google talks more about Android 5.0 Lollipop! That and much … more

Google Allows Search Queries To Interact With Apps

Android 5.0 Lollipop brings lots of new features that are quite useful for end users and … more

Lenovo Officially Owns Motorola, Following ~$3 Billion Deal

Google is now officially no longer the owner of American phone manufacturer … more

Microsoft Band Fitness Tracker Announced, Available

The wearable market has been around for a few years, with Pebble and Samsung smartwatches … more
Post Reply

[Q] network dBm and asu problem

OP ari3z

24th January 2014, 01:20 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
85 posts
Join Date:Joined: May 2012
Not sure if any body else has had this problem but apparently I'm not getting any service at all and this has probably been covered already but if not has any body ever had this problem with dBm and there asu signal kinda wondering why mine looks like this if any body can help me fix will be greatly appriciated I have the att e980 runing beanstalk harmony 4.4
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-01-23-20-06-55.png
Views:	290
Size:	153.1 KB
ID:	2535496  
26th January 2014, 02:27 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Little Rock
Thanks Meter: 106
 
387 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
I'd try flashing the proper radio for the e980. I don't think all the Roms are built on the US phones.

Sent from my LG-E980 using Tapatalk
26th January 2014, 02:44 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
85 posts
Join Date:Joined: May 2012
Quote:
Originally Posted by ackliph

I'd try flashing the proper radio for the e980. I don't think all the Roms are built on the US phones.

Sent from my LG-E980 using Tapatalk

Any particular link to the us att radio
26th January 2014, 03:18 AM   |  #4  
Senior Member
Flag Little Rock
Thanks Meter: 106
 
387 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=44973663

Sent from my LG-E980 using Tapatalk
26th January 2014, 03:23 AM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
85 posts
Join Date:Joined: May 2012
Quote:
Originally Posted by ackliph

http://forum.xda-developers.com/show...php?p=44973663

Sent from my LG-E980 using Tapatalk

I tryd that one idk maybe a efs proplem i have a back up .img of my efs but i tryd flashing that radio and going back to stock but all it says is searching for service and wen i click on setting network search for net work its greyed out and i cant click on any thing
26th January 2014, 03:45 AM   |  #6  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
85 posts
Join Date:Joined: May 2012
Quote:
Originally Posted by ari3z

I tryd that one idk maybe a efs proplem i have a back up .img of my efs but i tryd flashing that radio and going back to stock but all it says is searching for service and wen i click on setting network search for net work its greyed out and i cant click on any thing

Ok so i got this phone info app from.the market apperently ot says my base band is unknown but every thing else is there here is pic from app and one from my settings as of now so idk if the baseband is flashing or i. It is there im confuzed
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-01-26-03-41-35.png
Views:	28
Size:	122.1 KB
ID:	2539454   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-01-26-03-41-10.jpg
Views:	32
Size:	129.3 KB
ID:	2539455  
28th January 2014, 07:00 PM   |  #7  
Senior Member
Flag Dixie
Thanks Meter: 45
 
132 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Quote:
Originally Posted by ari3z

... I have the att e980 runing beanstalk harmony 4.4

From reading various threads it appears that many, if not all, of the current 4.4 roms can cause funkyness on the e980's.
28th January 2014, 07:02 PM   |  #8  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
85 posts
Join Date:Joined: May 2012
Quote:
Originally Posted by visionlogic

From reading various threads it appears that many, if not all, of the current 4.4 roms can cause funkyness on the e980's.

Lol i see that now

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus G Pro Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank