5,604,367 Members 49,069 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Miracast not working [s-off, unlocked, Stock 4.3]

Tip us?
 
max2020s
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Nov 2009
Default [Q] Miracast not working [s-off, unlocked, Stock 4.3]

Ever since I've s-offed my device (rumrunner hboot 1.55), and using an RUU to return to stock completely I've been unable to use miracast.
I've read on the Experia Z forum that this happens when you unlock your bootloader Link. Is there any way to fix this?
Device 1: HTC One (Silver) S-Off
CID: 11111111
S-Off Method: Rumrunner
ROM: Stock HTC
Android Version: 4.4.2
Kernel: Stock
Recovery: Stock
 
ypoulis
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 9
Join Date: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by max2020s View Post
Ever since I've s-offed my device (rumrunner hboot 1.55), and using an RUU to return to stock completely I've been unable to use miracast.
I've read on the Experia Z forum that this happens when you unlock your bootloader Link. Is there any way to fix this?
Same problem here. I've also tried custom roms like miui and maximus HD but miracast does not work.
Anybody with the same issue?
 
smoki3
Old
#3  
smoki3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 79
Posts: 508
Join Date: Oct 2010
Location: Heidenheim
Yes here. But I don't know if it has worked before I got s-off

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk
 
ypoulis
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 9
Join Date: Nov 2009
I can assure that before S-Off it was working fine on both LG and Samsung smart TVs.
 
smoki3
Old
(Last edited by smoki3; 28th January 2014 at 03:15 PM.)
#5  
smoki3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 79
Posts: 508
Join Date: Oct 2010
Location: Heidenheim
Same Rom?
Have someone tried to get s-on again?
 
ypoulis
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 9
Join Date: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by smoki3 View Post
Same Rom?
Have someone tried to get s-on again?
Tried with same (stock rom) and different roms like miui and maximushd.
 
max2020s
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Nov 2009
I only tried to use miracast with the stock 4.3 rom. How do I get back to s-on? I thought that was not possible with rumrunners using a ENG hboot?
Device 1: HTC One (Silver) S-Off
CID: 11111111
S-Off Method: Rumrunner
ROM: Stock HTC
Android Version: 4.4.2
Kernel: Stock
Recovery: Stock
 
smoki3
Old
#8  
smoki3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 79
Posts: 508
Join Date: Oct 2010
Location: Heidenheim
Quote:
Originally Posted by max2020s View Post
I only tried to use miracast with the stock 4.3 rom. How do I get back to s-on? I thought that was not possible with rumrunners using a ENG hboot?
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2358738

please tell me if it has worked
 
agentmercury
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Mar 2010
I also have not been able to connect using miracast. For me this problem started with SENSE 5.5.
I was using maximusHD rom v14.0 with jb 4.3 and sense 5 with working miracast (with updated firmware).
On any newer roms, miracast does not seem to work, except google edition roms.
I also just tried the latest AndroidrevolutionHD rom, v51, based on the latest official HTC ota, but no luck.
 
max2020s
Old
#10  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by smoki3 View Post
Unfortunately I do not have a Miracast enabled TV to test it out right away.

Does anyone have an explanation why Miracast is not working?
Device 1: HTC One (Silver) S-Off
CID: 11111111
S-Off Method: Rumrunner
ROM: Stock HTC
Android Version: 4.4.2
Kernel: Stock
Recovery: Stock

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...