FORUMS

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (June 27 – July 4)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 OTA

The Developer Edition of the HTC One M9 is receiving an over-the-air update to Android 5.1. … more

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

SOLVED

130 posts
Thanks Meter: 144
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
SOLVED
Last edited by Dekill93; 18th April 2014 at 01:40 PM.
The Following User Says Thank You to Dekill93 For This Useful Post: [ View ]
 
 
27th January 2014, 07:16 PM |#2  
midzan21's Avatar
Senior Member
Flag Zagreb
Thanks Meter: 265
 
More
Quote:
Originally Posted by Dekill93

hy all...
im using cm 10 build 27-08-2013, but wifi tether not work...
anyone please tell me how to fix wifi tether on cm 10 build 27-08-2013
please help me T.T

Update to latest CM10 (build 26/12/2013) and it should work good there.
The Following User Says Thank You to midzan21 For This Useful Post: [ View ]
27th January 2014, 07:24 PM |#3  
OP Senior Member
Flag Madiun
Thanks Meter: 144
 
More
Quote:
Originally Posted by midzan21

Update to latest CM10 (build 26/12/2013) and it should work good there.

I never use the latest CM10 build 26/12/2013, I play every video is formatted .mp4 (480p) is not always smooth, how do I fix it?
The Following User Says Thank You to Dekill93 For This Useful Post: [ View ]
27th January 2014, 08:15 PM |#4  
midzan21's Avatar
Senior Member
Flag Zagreb
Thanks Meter: 265
 
More
Quote:
Originally Posted by Dekill93

I never use the latest CM10 build 26/12/2013, I play every video is formatted .mp4 (480p) is not always smooth, how do I fix it?

If you update to that 26/12/2013 build you should see difference between video decoding. For playing movies i reccomend MX Player Free which is useful and works fine on our low-budget device
The Following User Says Thank You to midzan21 For This Useful Post: [ View ]
28th January 2014, 02:29 AM |#5  
OP Senior Member
Flag Madiun
Thanks Meter: 144
 
More
Quote:
Originally Posted by midzan21

If you update to that 26/12/2013 build you should see difference between video decoding. For playing movies i reccomend MX Player Free which is useful and works fine on our low-budget device

thx man
28th January 2014, 07:13 PM |#6  
OP Senior Member
Flag Madiun
Thanks Meter: 144
 
More
hy sir... im now using cm 10 build 26/12/2013 why bluettoth dosn't work ? how to fix this ?
28th January 2014, 10:59 PM |#7  
midzan21's Avatar
Senior Member
Flag Zagreb
Thanks Meter: 265
 
More
Quote:
Originally Posted by Dekill93

hy sir... im now using cm 10 build 26/12/2013 why bluettoth dosn't work ? how to fix this ?

did you wiped everything before upgrading to latest cm10? with all wipes i also mean format /system and wipe dalvik cache and ofcourse wipe data/cache... maybe there is a problem... when i was testing that build evrything was great and bt worked
The Following User Says Thank You to midzan21 For This Useful Post: [ View ]
29th January 2014, 01:14 AM |#8  
OP Senior Member
Flag Madiun
Thanks Meter: 144
 
More
Quote:
Originally Posted by midzan21

did you wiped everything before upgrading to latest cm10? with all wipes i also mean format /system and wipe dalvik cache and ofcourse wipe data/cache... maybe there is a problem... when i was testing that build evrything was great and bt worked

before install CM10 im wipe data, wipe chace, wipe dalvik, format system, format data, format cahce
and im just instll cm 10 build 26/12/2013 and gapps 4.1.2. BT not work, pairing succes, but transfer data not succes
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes