5,594,438 Members 33,879 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] just got lg optimus pro g had 10p factory installed how do i root

Tip us?
 
dantheman4207
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 24
Join Date: Jan 2014
Default [Q] just got lg optimus pro g had 10p factory installed how do i root

hey i just recently got the lg optimus g pro.i was wanting to root but it came with the 10p update already installed.tryed factory reset still 10p any ideas on what to do.thanks everyone for your help
 
chp
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 63
Posts: 238
Join Date: Mar 2006
Location: Sacramento, CA
Your best bet would be to follow one of the Back to Stock guides such as this one:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2302660
The Following User Says Thank You to chp For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
dantheman4207
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 24
Join Date: Jan 2014
thanks alot i sure do appreciate it im gonna give it a try and see what happens.btw does it matter if im using the original usb cord or not.sorry im a noob but i do appreciate all the advice
 
visionlogic
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 127
Join Date: Dec 2008
Location: Dixie
Quote:
Originally Posted by dantheman4207 View Post
thanks alot i sure do appreciate it im gonna give it a try and see what happens.btw does it matter if im using the original usb cord or not.sorry im a noob but i do appreciate all the advice
I've used the original USB cord and it worked just fine.

Current Device: LG E980 (AT&T LG Optimus G Pro) - Software Version: E98010k
Prior Device: SGH-i897 (Captivate) - Phone Build: 1012
 
chp
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 63
Posts: 238
Join Date: Mar 2006
Location: Sacramento, CA
In case it wasn't clear, I don't believe anyone has found/disclosed a method to root the 10p version. So, you basically need to revert to one of the previous releases (all of which are rootable) using the LG tools.

Any working microUSB cable should work.

Sent from my HTC One using XDA Premium 4 mobile app
 
dantheman4207
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 24
Join Date: Jan 2014
i tried the above method i couldnt get my pc to recognize the phone.currently i am running windows 8.1 do you have any suggestions
 
tomi001
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 151
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by dantheman4207 View Post
i tried the above method i couldnt get my pc to recognize the phone.currently i am running windows 8.1 do you have any suggestions
Try windows 7.
 
dantheman4207
Old
#8  
Junior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 24
Join Date: Jan 2014
is there a way to emulate windows 7 and windows 8.1

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

[APK] YouTube Update to 5.6 Now Lets You Cast Live Video to Your Chromecast

Earlier today, we talked about how Google brought two new apps to … more

[OTA Captured] Android 4.4.2 Now Rolling Out to the AT&T Galaxy S 4 Active

A little under two months ago, AT&T started rolling out … more

HTC Releases Dual Lens SDK for the HTC One M8 (2014)

One of the highlights of the HTC One M8is its new dual lens camera system. Termed … more