FORUMS

Camera not working

70 posts
Thanks Meter: 5
 
By chaitu.swaroop, Member on 20th January 2014, 05:06 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi friends I've flashed too many roms & few of them worked well. Now I'm In CruzerMod rom & it's worked very well for few days. From last 3 days my camera is not working. It shows "UNfortunately gallery has stopped" I tried few camera patches & even tried 3rd party camera apps from play store. Only front camera is working but not rear. I flashed few roms n even flashed stock rom but still no use.. plz help me.. I'm desperate.. Thanks in advance

Sent from my Micromax a250 using XDA Premium 4 mobile app
 
 
21st January 2014, 01:24 PM |#2  
dgrules's Avatar
Senior Member
Flag Gurgaon
Thanks Meter: 626
 
More
Quote:
Originally Posted by chaitu.swaroop

Hi friends I've flashed too many roms & few of them worked well. Now I'm In CruzerMod rom & it's worked very well for few days. From last 3 days my camera is not working. It shows "UNfortunately gallery has stopped" I tried few camera patches & even tried 3rd party camera apps from play store. Only front camera is working but not rear. I flashed few roms n even flashed stock rom but still no use.. plz help me.. I'm desperate.. Thanks in advance

Sent from my Micromax a250 using XDA Premium 4 mobile app

Might be a kernel problem. Try flashing a new kernel.
The Following User Says Thank You to dgrules For This Useful Post: [ View ]
29th January 2014, 04:24 AM |#3  
OP Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by dgrules

Might be a kernel problem. Try flashing a new kernel.

hi bro i've tried all latest kernels but no use with anyone.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes