FORUMS

Mysterious GG1 Google Device Stops by FCC. Glass v2?

As the year progresses, we draw further away from Google’s annual I/O … more

Material and Material Dark Hit Samsung’s Theme Store

The latest version of Touchwiz, launched alongside the Galaxy S6 and S6 Edge, … more

Swappa’s New App Helps You Value Your Device

There comes a sad time in everyone’s life where you must part ways with your … more

Xiaomi Sold 34.7 Million Phones In 6 Months

2015 has been a phenomenal year for Xiaomi so far. With a stellar rise in 2014, 2015 saw … more

Having a major issue with the rom V5. Please help!

4 posts
Thanks Meter: 0
 
By teamdaddyz, Junior Member on 29th January 2014, 11:36 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi to All members,

I flashed V5 rom by Anirudhks. But When i dial and call, the phone reboots. It was working perfectly with the stock rom. Please help me i`m already very frustrated.

Also, my external SD card is not detected. If anyone knows the fixes please help me i`ll be very grateful to you.

Thank you.
 
 
29th January 2014, 11:39 AM |#2  
esimon311's Avatar
Senior Member
Flag V-Town
Thanks Meter: 524
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by teamdaddyz

Hi to All members,

I flashed V5 rom by Anirudhks. But When i dial and call, the phone reboots. It was working perfectly with the stock rom. Please help me i`m already very frustrated.

Also, my external SD card is not detected. If anyone knows the fixes please help me i`ll be very grateful to you.

Thank you.

Did you flash your modem?
And are you sure you flashed V5 and not the new V6 test build?

"Klaatu Barada Nikto"
29th January 2014, 11:42 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by esimon311

Did you flash your modem?
And are you sure you flashed V5 and not the new V6 test build?

"Klaatu Barada Nikto"

Yes i have flashed modem and signals are working fine. And yes it is v5 rom.
29th January 2014, 01:55 PM |#4  
esimon311's Avatar
Senior Member
Flag V-Town
Thanks Meter: 524
 
Donate to Me
More
Have you tried sipping and reflashing,,,
That would be my only suggestion.

"Klaatu Barada Nikto"
29th January 2014, 02:09 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by esimon311

Have you tried sipping and reflashing,,,
That would be my only suggestion.

"Klaatu Barada Nikto"

I didn't get Sipping?

Do you mean i re-flash v5 rom? I did it many times but all in vain.
29th January 2014, 04:03 PM |#6  
esimon311's Avatar
Senior Member
Flag V-Town
Thanks Meter: 524
 
Donate to Me
More
Lol auto correct. Suppose to say full wipe. Well I'm fresh out if ideas. Sorry.

"Klaatu Barada Nikto"
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes