FORUMS

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

Making Your Own Xposed Modules Is Easier Than You Think

Close to the heart of XDA is the Xposed Framework by Rovo89. Most of … more

[Q] Flashin rom

14 posts
Thanks Meter: 0
 
By leomatia, Junior Member on 26th January 2014, 05:34 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
When I try to flash Dirty Unicorns 4.4 rom it gets blocked even in CWM & TWRP. What should I do ?

(Sorry for bad english)
Last edited by leomatia; 26th January 2014 at 05:42 PM.
 
 
26th January 2014, 05:36 PM |#2  
inaqi69's Avatar
Senior Member
Flag 404
Thanks Meter: 57
 
Donate to Me
More
What do you mean please explain?

Sent from Mobile :P
26th January 2014, 05:46 PM |#3  
OP Junior Member
Flag Shkoder
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by NC4777

What do you mean please explain?

Sent from Mobile :P



The rom doesn't install . Thanks for help
26th January 2014, 06:12 PM |#4  
AreXe's Avatar
Junior Member
Flag LU, Poland
Thanks Meter: 12
 
More
Quote:
Originally Posted by leomatia

The rom doesn't install . Thanks for help

Tell us something more, what error you get...
Do you have one of latest CWM (like version 6.0.4.5)? (What ROM are you using now?) If not, try installing CM 10.2 first and then 4.4 ROM.

PS. If you have Android =< 4.2 you will get status 7 error on first try when installing Android 4.3+. So after error you have to 'reboot to recovery' and install the ROM again.
Last edited by AreXe; 26th January 2014 at 06:36 PM.
27th January 2014, 04:31 PM |#5  
TeKnoGin's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 104
 
More
Follow this:
Reboot into Recovery
Wipe data/factory reset
Wipe cache partition
Advanced > Wipe dalvik cache
Main menu
Install zip from sdcard
Choose zip from sdcard(internal)
Select your rom zip and confirm
Your phone at this moment may reboot automatically and come into a bootloop or show status 7 error or set_metadata_error so you need to flash the rom again.
Remove battery and reboot into new recovery and then flash the zip.file after that again reboot into recovery wipe everthing and flsah your rom and reboot

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
28th January 2014, 01:49 AM |#6  
omreJ's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
Thumbs up
slim 4.3 > KK always works for me.same for downgrading..KK > slim 4.3
28th January 2014, 06:32 PM |#7  
OP Junior Member
Flag Shkoder
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by AreXe

Tell us something more, what error you get...
Do you have one of latest CWM (like version 6.0.4.5)? (What ROM are you using now?) If not, try installing CM 10.2 first and then 4.4 ROM.

PS. If you have Android =< 4.2 you will get status 7 error on first try when installing Android 4.3+. So after error you have to 'reboot to recovery' and install the ROM again.



I have CWM 6.0.4.5. I'm on Carbon Rom 4.4 and I have done all wipes needed but when I try to flash the rom it doesn't flash and doesn't show any error. It just stays on flash screen
Last edited by leomatia; 28th January 2014 at 06:45 PM.
28th January 2014, 06:36 PM |#8  
OP Junior Member
Flag Shkoder
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by TeKnoGin

Follow this:
Reboot into Recovery
Wipe data/factory reset
Wipe cache partition
Advanced > Wipe dalvik cache
Main menu
Install zip from sdcard
Choose zip from sdcard(internal)
Select your rom zip and confirm
Your phone at this moment may reboot automatically and come into a bootloop or show status 7 error or set_metadata_error so you need to flash the rom again.
Remove battery and reboot into new recovery and then flash the zip.file after that again reboot into recovery wipe everthing and flsah your rom and reboot

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2


Done everything and still doesn't flash. It doen't show any error either,it just stays on flash screen
28th January 2014, 10:12 PM |#9  
Cyrd's Avatar
Member
Flag Palermo
Thanks Meter: 13
 
More
Then you could try to revert to stock Gb 2.3.6 using Odin and then use the methods described above by AreXe or OmreJ to update 2.3 > 4.4

Sent from my GT-I9000 using XDA Premium 4 mobile app
29th January 2014, 01:19 PM |#10  
OP Junior Member
Flag Shkoder
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Cyrd

Then you could try to revert to stock Gb 2.3.6 using Odin and then use the methods described above by AreXe or OmreJ to update 2.3 > 4.4

Sent from my GT-I9000 using XDA Premium 4 mobile app


I will get it a try if it doesn't work on 4.3 either
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes