Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,274 Members 45,630 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Build problem!

Tip us?
 
anerik
Old
#1  
anerik's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1640
Posts: 2,257
Join Date: Aug 2012
Location: Buenos Aires
Default Build problem!

Hey guys, since the last few days, building pac for my Moto G has caused setup wizard to fc... Anybody knows why?
 
iurnait
Old
(Last edited by iurnait; 29th January 2014 at 04:34 PM.)
#2  
Recognized Developer
Thanks Meter 1061
Posts: 852
Join Date: Jun 2012
Location: Southern California
Try reverting this commit:
http://review.pac-rom.com/#/c/5041/


Nvm. it appears as if the force closes started before this date. we are looking into the issue but if you could please post a logcat that would be helpful
 
anerik
Old
(Last edited by anerik; 29th January 2014 at 06:31 PM.)
#3  
anerik's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1640
Posts: 2,257
Join Date: Aug 2012
Location: Buenos Aires
Quote:
Originally Posted by iurnait View Post
Try reverting this commit:
http://review.pac-rom.com/#/c/5041/


Nvm. it appears as if the force closes started before this date. we are looking into the issue but if you could please post a logcat that would be helpful
I fixed it by flashing older build and then dirty-flashing newest build so i don't have to set everything up... I will post a logcat later, i did one today trying to point errors at setupwizard and it spitted out ltestate=unknown and simstate=unknown... Will do a full logcat later

edit: see if it helps!!
Attached Files
File Type: txt setupwiz.txt - [Click for QR Code] (506.6 KB, 9 views)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes