Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Github Tutorial App Shows You How to Use… Github

Github can get pretty complicated and using it can become quite daunting, especially … more

Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

4.3 is AWfFUL!

OP naujoks

23rd January 2014, 10:54 PM   |  #11  
Member
Thanks Meter: 2
 
30 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by Andrewtst

4.3 is Solid Stable and Smooth, don't have any single issue as mention by OP.

I have only 2 reboots playing n.o.v.a. 3 everything else is simply perfectly
27th January 2014, 10:57 AM   |  #12  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
My experience is that 4.3 blows, just as OP stated.
I did the initial update - lots of crashes/freezes.
So I did a repair - same issue
Then re-flashed using flashtool - still bad
And then flashed 4.2.2 - and tablet is back to its former glory.

What could possibly be causing some users to be having such a hard time with it, while others are loving it?
27th January 2014, 05:26 PM   |  #13  
Senior Member
Thanks Meter: 51
 
766 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
So strange how this has been happening. There must be something with some of the firmwares. I'm one of the people who have had no issue with 4.3

Sent from my C6506 using Tapatalk
28th January 2014, 03:38 AM   |  #14  
Senior Member
Thanks Meter: 44
 
415 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by cantenna

I'm using pacrom now which is jb 4.3.battery is very good! I'll do a full battery drain and will post results sometime next week. I use greenify which im sure helps and use boot manager. This ROM also has a number of power saving options you can implement not found on cm ROMs under the pacrom settings. Its my daily driver. i really like this tablet! Took it snorkling today in Barbados, it doesn't float to well, luckly I still have it! had it out all day taking photos in the ocean, screen full brightness, was 70% when I got home. That's with No Bluetooth or WiFi. This ROM does a great job too of retaining juice when its in a suspend state. Very little drain


You do know the tablet is NOT certified for sea water ???
28th January 2014, 01:37 PM   |  #15  
Member
Thanks Meter: 5
 
64 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by naujoks

Complete reset on the device seems to have fixed the problems. Wasn't even able to back up with Sony Companion.
Happy for now (after a couple of hours or re-installing and re-configuring), but it shouldn't have happened in the first place.

Installing a new Operation System on a old one, can cause problems and instability. That`s not Android or Sony specific.
28th January 2014, 01:50 PM   |  #16  
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 11
 
166 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
The only issue I have experienced is the random screen flicker when using the keyboard... Hope there is a fix soon, or else I may have to look into whether there is a way to downgrade to 4.2.2.

New to the device, so not sure is there is a Sony equivalent to something like Odin for Samsung...

Sent from my SCH-I535 using xda app-developers app
28th January 2014, 07:52 PM   |  #17  
barrados101's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
4.3 woes
I had problems with the 4.3 ota upate. Had screen flickering, especially bad when running chrome browser. and the pulldown notification shade was down and dimmed the back screen
random reboots, freezing. tablet was practically unuseable.

flashed my original firmware back over and all was working great again.
tried again with 4.3 and back to the same antics with it.

I have however reflashed a modified 4.3 with super user root and recovery built in and can say ive had no problems appart from occasional excessive battery drain from the kernel, a reboot usual fixes it.
29th January 2014, 10:22 PM   |  #18  
Senior Member
Thanks Meter: 51
 
766 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Could it be the UK ftf that's more.buggy? I'm using Nordic and no issues on my end

Sent from my C6506 using Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes