FORUMS

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

YouTube Buffering Issues on Open Source ROMs

104 posts
Thanks Meter: 5
 
By gordo80, Senior Member on 22nd January 2014, 01:28 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
30th January 2014, 02:49 AM |#11  
goatman101's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 76
 
More
Quote:
Originally Posted by bjazz69

Any update on a fix for this problem?

Sent from my SCH-I535 using XDA Premium 4 mobile app

Not for me. I tried all the suggestions in this thread to no avail. I think the only thing left is to odin back to stock. Just a hunch but i have a suspicion that there may be some fragment left behind from other rom flashes or possibly a remnant from exposed. Funny thing is, on a tw rom, all is good. As soon as i go back to an open source rom like cm11 or slimkat, youtube will not load on lte.

Sent from my SCH-I535 using XDA Premium HD app
 
 
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon Galaxy S III Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank