Check Your I/O Usage with Iotop for Android

Ever needed to check the I/O usage of apps? If so, you probably tried searching for an iotop … more

T-Mobile HTC One M8 Gets Selfie-Friendly Android 4.4.4 OTA

The T-Mobie variant of HTC One (M8) just now received an over-the-air update … more

Android L is for Lockdown

Root is, without a doubt, the (un)holy grail of the Android world. Those wonderful permissions that allow you as … more

XDA Xposed Tuesday: XHangouts Will Improve Your Hangouts

Ever since Google started supporting text messaging in Hangouts many people have … more
Post Reply

[Q] Change from AT&T version to the european one ?

OP toundi

28th January 2014, 11:34 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Hi everybody, i have an AT&T HTC One X plus, and i like to change the software to the european one to get the last update and the frensh language because AT&T give only English and Spanish Languages, Can i do this by modifying the PID of the Phone or anything else, else i like to know if there is a hardware difference between the to version AT&T and Europe.
Thank you for your Help.
28th January 2014, 04:01 PM   |  #2  
droids@m's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 186
 
422 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by toundi

Hi everybody, i have an AT&T HTC One X plus, and i like to change the software to the european one to get the last update and the frensh language because AT&T give only English and Spanish Languages, Can i do this by modifying the PID of the Phone or anything else, else i like to know if there is a hardware difference between the to version AT&T and Europe.
Thank you for your Help.

The International and AT&T version use different hardware(Radio) so it is not possible to convert ur AT&T to International version.....

Since both will use different Kernels its not possible at all.......
The Following User Says Thank You to droids@m For This Useful Post: [ View ]
29th January 2014, 08:33 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by droids@m

The International and AT&T version use different hardware(Radio) so it is not possible to convert ur AT&T to International version.....

Since both will use different Kernels its not possible at all.......


Ok thank you for your replay, i understand that we cannot change firmware, but can i just add frensh language and keep original software inn same time .
29th January 2014, 04:11 PM   |  #4  
droids@m's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 186
 
422 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by toundi

Ok thank you for your replay, i understand that we cannot change firmware, but can i just add frensh language and keep original software inn same time .

I think that is possible but not sure how.....Sorry
The Following User Says Thank You to droids@m For This Useful Post: [ View ]
30th January 2014, 06:08 AM   |  #5  
Junior Member
Flag Jõgeva
Thanks Meter: 5
 
29 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Donate to Me
More
What about MoreLocale2?
You can find it from Play Store.
30th January 2014, 08:57 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Talking Good
Quote:
Originally Posted by tarx1000

What about MoreLocale2?
You can find it from Play Store.


i have install it and it seem good, now i have the frensh version,
Thank you very much
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes