Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,804,353 Members 39,312 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Change from AT&T version to the european one ?

Tip us?
 
toundi
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jan 2014
Question [Q] Change from AT&T version to the european one ?

Hi everybody, i have an AT&T HTC One X plus, and i like to change the software to the european one to get the last update and the frensh language because AT&T give only English and Spanish Languages, Can i do this by modifying the PID of the Phone or anything else, else i like to know if there is a hardware difference between the to version AT&T and Europe.
Thank you for your Help.
 
droids@m
Old
#2  
droids@m's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 184
Posts: 421
Join Date: Dec 2012
Location: Bangalore
Quote:
Originally Posted by toundi View Post
Hi everybody, i have an AT&T HTC One X plus, and i like to change the software to the european one to get the last update and the frensh language because AT&T give only English and Spanish Languages, Can i do this by modifying the PID of the Phone or anything else, else i like to know if there is a hardware difference between the to version AT&T and Europe.
Thank you for your Help.
The International and AT&T version use different hardware(Radio) so it is not possible to convert ur AT&T to International version.....

Since both will use different Kernels its not possible at all.......
Hitting the THANKS can really Help me
The Following User Says Thank You to droids@m For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
toundi
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by droids@m View Post
The International and AT&T version use different hardware(Radio) so it is not possible to convert ur AT&T to International version.....

Since both will use different Kernels its not possible at all.......

Ok thank you for your replay, i understand that we cannot change firmware, but can i just add frensh language and keep original software inn same time .
 
droids@m
Old
#4  
droids@m's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 184
Posts: 421
Join Date: Dec 2012
Location: Bangalore
Quote:
Originally Posted by toundi View Post
Ok thank you for your replay, i understand that we cannot change firmware, but can i just add frensh language and keep original software inn same time .
I think that is possible but not sure how.....Sorry
Hitting the THANKS can really Help me
The Following User Says Thank You to droids@m For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
tarx1000
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 5
Posts: 29
Join Date: Nov 2009
Location: Jõgeva

 
DONATE TO ME
What about MoreLocale2?
You can find it from Play Store.
HTC MEGA --> HTC Incredible S --> HTC Desire Z --> HTC HD2 --> HTC One X+ - Can't think about others!
 
toundi
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jan 2014
Talking Good

Quote:
Originally Posted by tarx1000 View Post
What about MoreLocale2?
You can find it from Play Store.

i have install it and it seem good, now i have the frensh version,
Thank you very much
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Share Your Thoughts Anonymously with A Minimalist Social Network

Nowadays, almost everyone has a second life onthe Internet. Among the best … more

Enable Heads Up Notifications For The Sprint Galaxy S3

Heads up notifications, in case you didn’t already know, are an experimental … more

Android One Goes Live in India!

Android One is a Google initiative set to bring an AOSP-like experience tosome emergingmarkets like India, … more

XDA and LeaseWeb: Win Free Server Trial and Moto 360

As you might recall from a previousBehind the Scenesarticle we wrote, XDA’s … more