FORUMS

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread
Prev Previous Post   Next Post Next
Hi everyone!

I have searched the forums far and wide for an issue similar to my concern but I really haven't find anything, so I do hope someone would be able to help me out.

I am currently using an Xperia V with 140 Firmware, with Locked Bootloader (Unable to unlock) and I am trying to flash a Custom Rom to my phone. Actually, there are 2 different ROMs that I am trying (http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2491552 <--[ROM][V] Honami Experience v1 White & Black Versions [22/10/13] and http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2503417 <---[ROM][JB][V][ALL BL] 100% dark * 100% colored * 100% worked * uniQue 2.1.3 odex * NEW * DEODEX PATCH *)

I encounter the issue on both, even though that it says on both installations that it was successful. The process that I do would be the following:
1. Use Flashtool with LT25_9.1.A.1.140_CE.ftf. No errors encountered, and I was able to restart and run the phone properly after that
2. Root the phone using Doom_Lord's method. No errors encountered as well, and SuperSU was installed properly
3. Install CWM v9 installer for JB (Got it from here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2012738). No errors encountered too, and I was able to enter recovery mode after restart
4. Factory Reset, Clear Cache, Clear Dalvik Cache. All successful, no errors encountered
5. Select Install Flash from SD, and I got no error message from trying to install both Custom ROMs
6. Restarted Phone after installation
7. Stuck on Sony Logo. >.< Waited for 10+ minutes, but it's just stuck in there. Tried entering recovery mode, but phone is not responding

Same process for both ROMs, same exact results. >.<

I was able to use my phone again by repeating step 1, but I'm just wondering, would it still be possible for me to install those custom ROMs? Or am I stuck forever with my Stock ROM? I really want to know what else do I need to do. Any assistance regarding this concern would be highly appreciated. Thanks in advance!
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes