5,604,859 Members 33,893 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Q> About CM-11

Tip us?
 
Elucidator21
Old
#1  
Elucidator21's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 13
Posts: 99
Join Date: Jan 2014
Location: Padova,Veneto
Post [Q] Q> About CM-11

Hello Gud Pm/Am

Can ask something? Do i have to use the latest CWM before flashing this CM-11 Android Kitkat 4.4.2 or
or can I use my current CWM? my current CWM is v6.0.3.5

I'm using Samsung S2 plus I9105P rooted 4.2.2 version

Thanks in advance
 
safariking
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 4081
Posts: 3,772
Join Date: Jan 2012
Location: Lelystad

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Elucidator21 View Post
Hello Gud Pm/Am

Can ask something? Do i have to use the latest CWM before flashing this CM-11 Android Kitkat 4.4.2 or
or can I use my current CWM? my current CWM is v6.0.3.5

I'm using Samsung S2 plus I9105P rooted 4.2.2 version

Thanks in advance
you can flash with 6.0.3.5
Stockrom's we like stock powerfull and better than ever!

StockROM's Series



Devices:

Tablets: Qware Pro 2 Galaxy Tab 8.9 Yarvik Tablet Galaxy Tab 3 7.0" (Currently)
Phones: Galaxy mini Galaxy Gio Iphone 3G Galaxy S (I9000) Nokia Lumia 610 Huawei ascend Y300 Galaxy S2 Plus (Currently)
Laptop: Toshiba Satellite C855-255
Watch: Sony Smartwatch 2
The Following User Says Thank You to safariking For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Elucidator21
Old
#3  
Elucidator21's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 13
Posts: 99
Join Date: Jan 2014
Location: Padova,Veneto
Thumbs up thanks

Thank you... is there a clitch? If I flash CM 11?

Thanks in advance
 
Elucidator21
Old
#4  
Elucidator21's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 13
Posts: 99
Join Date: Jan 2014
Location: Padova,Veneto
Post spelling

Thank you... is there a glitch? If I flash CM 11?

Thanks in advance...
 
ptothej
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 148
Posts: 373
Join Date: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by Elucidator21 View Post
Thank you... is there a glitch? If I flash CM 11?

Thanks in advance...
Some people have glitches others don't
Just flash and check.
The Following User Says Thank You to ptothej For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
CoolDevelopment
Old
#6  
CoolDevelopment's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1326
Posts: 749
Join Date: Sep 2013
Location: Cologne

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by ptothej View Post
Some people have glitches others don't
Just flash and check.
If you flash my current kernel adnd have zram enabled, you get glitches
The Following User Says Thank You to CoolDevelopment For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ptothej
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 148
Posts: 373
Join Date: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by CoolDevelopment View Post
If you flash my current kernel adnd have zram enabled, you get glitches
I'm on 1.5.6 and got no glitches, to be honest i never had those glitches
The Following 2 Users Say Thank You to ptothej For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
CoolDevelopment
Old
#8  
CoolDevelopment's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1326
Posts: 749
Join Date: Sep 2013
Location: Cologne

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by ptothej View Post
I'm on 1.5.6 and got no glitches, to be honest i never had those glitches
I had one time one glitch, but it seems like some people have really many of them
The Following User Says Thank You to CoolDevelopment For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
vahid8910
Old
#9  
vahid8910's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 19
Posts: 103
Join Date: Aug 2013
Location: south park
Quote:
Originally Posted by Elucidator21 View Post
Thank you... is there a clitch? If I flash CM 11?

Thanks in advance
in cm11 i don't think you or anyone else would have glitches. glitches are related to custom kernel which devs already explained it.
The Following User Says Thank You to vahid8910 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Elucidator21
Old
#10  
Elucidator21's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 13
Posts: 99
Join Date: Jan 2014
Location: Padova,Veneto
Post 1.5.6

Quote:
Originally Posted by ptothej View Post
I'm on 1.5.6 and got no glitches, to be honest i never had those glitches
is that ur CWM 1.5.6?

@topic
I'm planning to update my Samsung S2+ I9105P Version 4.2.2 Rooted

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes