Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

"Unfortunately Moble Market Has Stopped"

OP XiphoneUzer

28th January 2014, 04:11 AM   |  #1  
XiphoneUzer's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 18
 
286 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
What the heck, I am so sick of this disrupting me 4 times a day!

Do I have this because I used moborobo to transfer my stuff?
29th January 2014, 02:13 AM   |  #2  
XiphoneUzer's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 18
 
286 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
No one else but me is dealing with this, 4-5 times per day? No one else?
29th January 2014, 04:21 AM   |  #3  
440bro's Avatar
Senior Member
Flag Cleveland ROCKS!!!
Thanks Meter: 435
 
1,222 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by XiphoneUzer

No one else but me is dealing with this, 4-5 times per day? No one else?

Apparently so!

I'm not sure how to help but let me try.

What's the phone doing when you get these errors?

Have you changed the dpi to the app or your phone?

Do you have a logcat file of when this event occurs?

Some things you can try are wiping data and cache of the app. Try removing your account off your device, and re adding your account again. This cleared up some errors for me before.
The Following User Says Thank You to 440bro For This Useful Post: [ View ]
29th January 2014, 08:11 PM   |  #4  
XiphoneUzer's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 18
 
286 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by 440bro

Apparently so!

I'm not sure how to help but let me try.

What's the phone doing when you get these errors?

Have you changed the dpi to the app or your phone?

Do you have a logcat file of when this event occurs?

Some things you can try are wiping data and cache of the app. Try removing your account off your device, and re adding your account again. This cleared up some errors for me before.


What IS mobomarket?
Did it come stock on my phone or was it synched from my pc after I downloaded moborobo to transfer my data?
29th January 2014, 08:35 PM   |  #5  
440bro's Avatar
Senior Member
Flag Cleveland ROCKS!!!
Thanks Meter: 435
 
1,222 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Donate to Me
More
It didn't come with the phone. It's a third party app. Feel free to remove it.
The Following User Says Thank You to 440bro For This Useful Post: [ View ]
29th January 2014, 08:39 PM   |  #6  
XiphoneUzer's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 18
 
286 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by 440bro

It didn't come with the phone. It's a third party app. Feel free to remove it.

Thanks,
How do I stop "auto-synching" and/or "auto updating" ....... I wanna know beforehand what the heck is getting installed on my flipping phone?!?!
29th January 2014, 10:23 PM   |  #7  
Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 15
 
196 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Open the settings menu in the play store

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to crxlvr For This Useful Post: [ View ]
31st January 2014, 02:44 AM   |  #8  
XiphoneUzer's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 18
 
286 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by crxlvr

Open the settings menu in the play store

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using xda app-developers app


Thanks,
That takes care of auto updating, what about auto synching? (I didn't "update" any of the mobo stuff, it was synched)
31st January 2014, 03:38 AM   |  #9  
Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 15
 
196 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Goto system settings then accounts and sync

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using xda app-developers app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes