Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more

An Android Enthusiast’s Apple iPhone 6 Challenge

The media has gone batty again over Apple “revolutionizing” smartphones. … more

Sony to Extend its AOSP Program to Other Devices

Sony will be offering its users the possibility to use AOSP ROMs as an alternative to the … more

Project Ara: Modified Android L and Hot Swapping

Project Ara is a very exciting topic–both for hardware and software enthusiasts. The … more
Post Reply

keeping root while updating?

29th January 2014, 06:35 PM   |  #1  
OP Member
Flag Ormond Beach
Thanks Meter: 2
 
33 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
I've read that if you freeze certain apps,you can update while rooted. Can anybody please help me?
29th January 2014, 06:50 PM   |  #2  
deadenz's Avatar
Senior Member
Flag Bakersfield, CA
Thanks Meter: 75
 
464 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Dcm210

I've read that if you freeze certain apps,you can update while rooted. Can anybody please help me?

what are you updating to?
29th January 2014, 06:59 PM   |  #3  
OP Member
Flag Ormond Beach
Thanks Meter: 2
 
33 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by deadenz

what are you updating to?

sorry I should have been more specific. I know if you get the AT&T stock update,it will not update if rooted. If you are rooted you can't update. its10p update right?
29th January 2014, 07:23 PM   |  #4  
deadenz's Avatar
Senior Member
Flag Bakersfield, CA
Thanks Meter: 75
 
464 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Dcm210

sorry I should have been more specific. I know if you get the AT&T stock update,it will not update if rooted. If you are rooted you can't update. its10p update right?

as far as I know an update won't work unless your completely stock but I don't know the workaround to keep root even if there is one. and I don't think 10p is rootable at the moment, could be wrong tho.
29th January 2014, 07:34 PM   |  #5  
OP Member
Flag Ormond Beach
Thanks Meter: 2
 
33 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by deadenz

as far as I know an update won't work unless your completely stock but I don't know the workaround to keep root even if there is one. and I don't think 10p is rootable at the moment, could be wrong tho.

Its ok

I posted twice here http://forum.xda-developers.com/show...2603353&page=3

and nobody responded thats why I created a new thread. I appreciate you trying though.
29th January 2014, 08:26 PM   |  #6  
deadenz's Avatar
Senior Member
Flag Bakersfield, CA
Thanks Meter: 75
 
464 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Donate to Me
More
in another thread I read someone had purchased the phone with 10p already installed.. in order for them to get root they have to return to stock with 10g or 10k
31st January 2014, 06:23 AM   |  #7  
Neroga's Avatar
Senior Member
Flag Saint Cloud, Florida
Thanks Meter: 544
 
1,274 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
SuperSU has an OTA survival mode that worked for me when I tried the update. I don't remember if it's included in the free version, though. There's also Voodoo that worked the last time I tried it on my E970.

Sent from my LG-E980 using XDA Premium 4 mobile app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus G Pro Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank