Post Reply

Still have problems with recovery :(

OP banmancity

28th January 2014, 01:06 PM   |  #1  
banmancity's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 8
 
82 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Whenever I boot to recovery my Canvas 2 factory resets instead I tried many times and it still factory reset my android.
How to solve it? Please help.
I'm using Cwm recovery
28th January 2014, 06:46 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
19 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Thumbs up solution
Quote:
Originally Posted by banmancity

Whenever I boot to recovery my Canvas 2 factory resets instead I tried many times and it still factory reset my android.
How to solve it? Please help.
I'm using Cwm recovery

bro ur recovery is curupted now.
u hav to install stock rom all over again and den install recovery again..
let me know if u hav any other ques..

hit THANKS..
The Following User Says Thank You to atul1112 For This Useful Post: [ View ]
29th January 2014, 01:31 PM   |  #3  
banmancity's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 8
 
82 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by atul1112

bro ur recovery is curupted now.
u hav to install stock rom all over again and den install recovery again..
let me know if u hav any other ques..

hit THANKS..

it always happens like this when I flash a custom ROM bro
30th January 2014, 08:16 AM   |  #4  
Senior Member
Flag Surat
Thanks Meter: 115
 
231 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by banmancity

it always happens like this when I flash a custom ROM bro

Bro @banmancity, atul1112 is right..
do not flash your downloaded recovery? please redownload new fresh recovery from web & flash it or download & flash twrp recovery....
The Following User Says Thank You to Sdk_Zone For This Useful Post: [ View ]
30th January 2014, 11:18 AM   |  #5  
banmancity's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 8
 
82 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by sdkzone

Bro @banmancity, atul1112 is right..
do not flash your downloaded recovery? please redownload new fresh recovery from web & flash it or download & flash twrp recovery....

I'll flash twrp recovery through mtk tools bro?
what if it factory resets once again
31st January 2014, 10:36 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
19 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Arrow use SP FLAsh
Quote:
Originally Posted by banmancity

I'll flash twrp recovery through mtk tools bro?
what if it factory resets once again

i happened to me several times tho..

and for this u just need to flash the STOCK ROM from SP flash tool. not from recovery.
and after flashing it. root ur phone again n den flash the FRESH recovery.

n u r dne.. gud luck.
The Following User Says Thank You to atul1112 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in A110 Q&A, Help and Troubleshooting by ThreadRank