Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] ProBam final build error

OP tomorio

31st January 2014, 09:21 AM   |  #1  
tomorio's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 55
 
208 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Donate to Me
More
Hi sorry to be a pain but I can't post in the dev forum. I'm a flashaholic and have just started with the probam KitKat end of the line build. Anyway, when I use instagram and play a video it is all in the top section all bunched up and messy looking, of the allocated square and the rest is grey. Unsure if this applies to all video playback in browsers etc. Not sure why but if someone could help in any way that'd be great. Thanks in advance.

Edit ... Sorry this is the AOSB build. Thanks. P.s. just tried YouTube and it does the same there. Please help! Thanks.
Last edited by tomorio; 31st January 2014 at 09:26 AM. Reason: error in input.
31st January 2014, 03:35 PM   |  #2  
tomorio's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 55
 
208 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Donate to Me
More
Please can anyone help? Its such a good ROM other than this issue. Thanks.


.... edit. accessed build.prop and problem solved
Last edited by tomorio; 31st January 2014 at 10:30 PM. Reason: sorted issue myself.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes