Pebble Time Steel with Customizable Sensor Smartband

The post Pebble Time Steel with Customizable Sensor Smartband appeared first on … more

LG G Pro Lite Unsecured Boot Image and CWM Recovery

The post LG G Pro Lite Unsecured Boot Image and CWM Recovery appeared first on … more

Benchmark Results: S6 Obliterates M9, What Happened?

The post Benchmark Results: S6 Obliterates M9, What Happened? appeared first on … more

True Silent Mode for Lollipop – XDA Xposed Tuesday

The post True Silent Mode for Lollipop XDA Xposed Tuesday appeared first on … more
Post Reply

Wifi Tether work on 4.4.2?

OP scottypeterson

4th January 2014, 04:37 AM   |  #1  
scottypeterson's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 193
 
593 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
I have flashed several different 4.4 roms and I can't get the wifi tethering to work. I have tried the native built in wifi tethering and also Treve Mods wifi tethering app. It turns on for me, my laptop recognizes it but it can never connect to it while using the native tethering app. I have read that for some people it is working just fine. How did you get it to work? Thanks.

Sent from my SPH-L900 using XDA Premium 4 mobile app
6th January 2014, 01:42 AM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 60
 
80 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by scottypeterson

I have flashed several different 4.4 roms and I can't get the wifi tethering to work. I have tried the native built in wifi tethering and also Treve Mods wifi tethering app. It turns on for me, my laptop recognizes it but it can never connect to it while using the native tethering app. I have read that for some people it is working just fine. How did you get it to work? Thanks.

Sent from my SPH-L900 using XDA Premium 4 mobile app

My phone in OMNIROM 4.4.2 have the same issue, native built in wifi tethering can enable. But no one can't find it.
8th January 2014, 04:46 PM   |  #3  
scottypeterson's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 193
 
593 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Bump

Sent from my SPH-L900 using XDA Premium 4 mobile app
8th January 2014, 07:43 PM   |  #4  
DatDude123's Avatar
Senior Member
Flag VA
Thanks Meter: 227
 
949 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by scottypeterson

Bump

Sent from my SPH-L900 using XDA Premium 4 mobile app

CM11 works perfectly.

D
8th January 2014, 08:08 PM   |  #5  
scottypeterson's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 193
 
593 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by DatDude123

CM11 works perfectly.

D

Are you doing anything special to get it to work? I've literally tried every single 4.4 rom out there and can't get it to work on any of them lol. It's the only thing keeping me on Touchwiz.

Sent from my SPH-L900 using XDA Premium 4 mobile app
8th January 2014, 11:26 PM   |  #6  
DatDude123's Avatar
Senior Member
Flag VA
Thanks Meter: 227
 
949 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by scottypeterson

Are you doing anything special to get it to work? I've literally tried every single 4.4 rom out there and can't get it to work on any of them lol. It's the only thing keeping me on Touchwiz.

Sent from my SPH-L900 using XDA Premium 4 mobile app

No, native works like a champ.

D
31st January 2014, 04:31 PM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
168 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Is it working on Omnirom now?
Anyone got it working (either native or wifi-tether or other app) on the Omnirom nightlies? I presume it should work if CM11 is working but wanted to make sure- one of those vital things for me....

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes