Post Reply

I pulled out my sims issue?

31st January 2014, 03:49 PM   |  #1  
SysAdmNj's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 182
 
1,969 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
I then put it back in and no signal. I've tried several times with a reboot. I'm using the aeonflex-3 if that matters?
31st January 2014, 04:40 PM   |  #2  
jaidev.s's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 660
 
976 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Dial *#06# and check ur imei is correct or not

Sent from my LG-D802 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank