Android 5.1 Possibly Coming February 2015

Google released Android 5.0 just over a month ago, and since then Lollipop has been trying to … more

Double Tap to Wake on the Nexus 6 Without Root

A few weeks ago, we featured an app which allowed the Nexus 6 to regain the double tap to wake … more

Make Your Own Heat Sink for the LG Optimus 4X HD

Its not a rare occurrence that performing a resource heavy task on your Android device (e.g. … more

Learn How to Create an Old School Dialer

XDA is not only a great source for custom ROMs, kernels, and various modifications for numerous … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] [ANSWERD] Please help. My phone keeps restarting.

OP PeaceDealer

26th January 2014, 09:00 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Hello

I'm seeing this is happening to other than just me, and im wondering if its a fault in the s4?
The issue started after i did update to 4.3 (or whatever the latests update was).

I noticed that when it repports, the top-part of the screen is alot warmer than the bottom. The battery itself is barly warm at all. On the back, when the camera is facing me, the left side seems to get especailly warm.

Before having to factory reset my phone, i was wondering if there is anything else i could possibly do to fix the issue?
Last edited by PeaceDealer; 26th January 2014 at 10:20 PM.
26th January 2014, 09:36 PM   |  #2  
Repulsa's Avatar
Recognized Contributor
Your Mom's crib
Thanks Meter: 2,127
 
1,884 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by PeaceDealer

Hello

I'm seeing this is happening to other than just me, and im wondering if its a fault in the s4?
The issue started after i did update to 4.3 (or whatever the latests update was).

I noticed that when it repports, the top-part of the screen is alot warmer than the bottom. The battery itself is barly warm at all. On the back, when the camera is facing me, the left side seems to get especailly warm.

Before having to factory reset my phone, i was wondering if there is anything else i could possibly do to fix the issue?

Hello mate try to check the Serial Number of your battery. If the S/N starts with BD, Then you need to change it right away. Or try with a spare one if you have and check if your problem will get fix If not then feel free to send your phone in Customer service for Repair Have a nice day.
The Following User Says Thank You to Repulsa For This Useful Post: [ View ]
26th January 2014, 09:48 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by Repulsa

Hello mate try to check the Serial Number of your battery. If the S/N starts with BD, Then you need to change it right away. Or try with a spare one if you have and check if your problem will get fix If not then feel free to send your phone in Customer service for Repair Have a nice day.

Yes. The serial number does start with BD. Does this mean it deffect? It dosen't seem to be swollen, yet anyway...

Edit: Scratchc that, it is swollen
Last edited by PeaceDealer; 26th January 2014 at 09:52 PM.
26th January 2014, 09:53 PM   |  #4  
Repulsa's Avatar
Recognized Contributor
Your Mom's crib
Thanks Meter: 2,127
 
1,884 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by PeaceDealer

Yes. The serial number does start with BD. Does this mean it deffect? It dosen't seem to be swollen, yet anyway...

Edit: Scratchc that, it is swollen

You can check this thread mate and Goodluck :P Dnt forget to hit that thanks Button for me haha thanks
The Following User Says Thank You to Repulsa For This Useful Post: [ View ]
26th January 2014, 10:16 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Ofcause . Thank you very much for the help!
31st January 2014, 07:15 PM   |  #6  
Inamati's Avatar
Junior Member
Flag Lisboa
Thanks Meter: 2
 
14 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
I had that
I have experienced that several times and it always ended up beeing kernel problems, modem problems or other software related issues.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes