Lockdown Pro 2 Brings Material Design and Media Support

Back in March of this year, we took a look at a rather innovated security application … more

Mural Watchface Brings 500px to Android Wear

On a traditional watch, you can’t really do too much to change its appearance once … more

Android 5.0 Favorite Features, Release November 3rd? – XDA TV

Google Confirms Android 5.0 Lollipop for November 3rd! That and much more … more

Prepare Your Build Machines: Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn Now Official

Today is an important day for any and all Linux enthusiasts. One of the … more
Post Reply

[Q] Help, Xposed framework

OP relvas18

18th January 2014, 06:23 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
59 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Why I can't use gravitybox on my huawei p6? when I open the application I get this message "structure system gravitybox not respond. Logging out."

Thanks
18th January 2014, 07:25 PM   |  #2  
husen4u's Avatar
Senior Member
Flag Kuwait
Thanks Meter: 1,393
 
1,055 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by relvas18

Why I can't use gravitybox on my huawei p6? when I open the application I get this message "structure system gravitybox not respond. Logging out."

Thanks

You must have installed xposed framework before using gravity box.

Sent from my HUAWEI P6-U06 using xda app-developers app
18th January 2014, 07:57 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
59 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by husen4u

You must have installed xposed framework before using gravity box.

Sent from my HUAWEI P6-U06 using xda app-developers app

Yes I know but still does not work...
19th January 2014, 06:38 AM   |  #4  
husen4u's Avatar
Senior Member
Flag Kuwait
Thanks Meter: 1,393
 
1,055 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by relvas18

Yes I know but still does not work...

Tell Me The Steps You Are Doing From Start With Installing Exposed.
or
You Can Installed My ROM HYD52ROM. It Has Xposed With Gravitybox And Viper Already Installed
19th January 2014, 09:02 AM   |  #5  
klincharov's Avatar
Senior Member
Flag Wien/Sofia
Thanks Meter: 17
 
162 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
It doesnt work for me also, with previously installed and enabled framework.
19th January 2014, 03:46 PM   |  #6  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
59 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by husen4u

Tell Me The Steps You Are Doing From Start With Installing Exposed.
or
You Can Installed My ROM HYD52ROM. It Has Xposed With Gravitybox And Viper Already Installed

I'm on B125, I install xposed framework, install framework and reboot, install gravitybox and open it and doesn't work...
28th January 2014, 02:13 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: May 2013
Gravity Box works fine on my P6 B125, but only with the Xposed framework 2.3.1...
iDroidOperatingSystem
28th January 2014, 02:19 PM   |  #8  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
It sucks, for example XPrivacy requires 2.4.1, so why we don't have a framework that can be updated without problems,we need to use an old one.
1st February 2014, 12:20 AM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 123
 
475 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by relvas18

I'm on B125, I install xposed framework, install framework and reboot, install gravitybox and open it and doesn't work...

You have to enable Gravitybox in XPosed Modules, then reboot again

Sent from my HUAWEI P6-U06 using xda app-developers app

The Following User Says Thank You to lootjelo For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Ascend P6 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank