FORUMS

Analysis & Opinion

Nook broke

1,317 posts
Thanks Meter: 250
 
By jpisini, Senior Member on 27th January 2014, 05:16 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Fell down flight of concrete steps. I have protection plan but none in stuck have to ship mine back and wait for replacement. Very sad.

Sent from my PG86100 using xda app-developers app
 
 
27th January 2014, 07:00 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 51
 
More
Quote:
Originally Posted by jpisini

Fell down flight of concrete steps. I have protection plan but none in stuck have to ship mine back and wait for replacement. Very sad.

Sent from my PG86100 using xda app-developers app

Sincere sympathy for the mishap! Hope your replacement arrives quickly.

Sent from HD+ MAG2GA CM 11 from SD
28th January 2014, 01:11 AM |#3  
OP Senior Member
Flag Weymouth
Thanks Meter: 250
 
More
Quote:
Originally Posted by Sherip

Sincere sympathy for the mishap! Hope your replacement arrives quickly.

Sent from HD+ MAG2GA CM 11 from SD

Thanks man. I got an email saying it would ship tomorrow so here is hoping.
29th January 2014, 01:30 AM |#4  
OP Senior Member
Flag Weymouth
Thanks Meter: 250
 
More
Lady on the phone made it sound like it would be at least a week for me to get the replacement. I called them yesterday it was waiting for me when I got home from work today. A very nice surprise. I have to say it came in a box that said refurbished but it looks brand new. testing it now so far everything looks good.
31st January 2014, 01:55 PM |#5  
OP Senior Member
Flag Weymouth
Thanks Meter: 250
 
More
Thought there might be an issue with the battery first couple of charges I only got about two hours of use which is crazy. Once I shut off all the syncing it isn't bad it seems to be about 10 to 15 percent an hour of real use and 1 percent overnight, a little higher than CM or Carbon but close enough. I haven't done anything to this one (rooted or new Rom) as I wanted to make sure it works right first.
I can boot off of the SDcard I built to do internal installs with CWM on it but I tried to build a new CM on SDcard so I could dual boot (wiped the old one for storage) and I can't boot off it not sure if I am doing something wrong or this device is just pickier than my old one. My old one would boot off anything. Overall I think it is OK I had a couple of crashes but they were after playing games so I think it was a resource thing.
1st February 2014, 03:02 AM |#6  
OP Senior Member
Flag Weymouth
Thanks Meter: 250
 
More
Had time to try it again. I must have done something wrong when building the card it is working now after trying again.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes