Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,054 Members 40,791 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Change Custom Recovery from ClockWorkMod to TWRP

Tip us?
 
Watashi_PT
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 18
Join Date: Jan 2011
Default [Q] Change Custom Recovery from ClockWorkMod to TWRP

i have htc one m7 from att

in this time I have my phone in cwm and i want it in TWRP to change the rom

how i do??
 
khandelwalsiddharth
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 89
Posts: 542
Join Date: Jul 2011
Location: Delhi
Quote:
Originally Posted by Watashi_PT View Post
i have htc one m7 from att

in this time I have my phone in cwm and i want it in TWRP to change the rom

how i do??
I assume that you have mini-sdk.
Download the twrp recovery for your phone and rename it recovery and place it in the fastboot folder.
Now put your phone on fastboot mode ( power + vol down ---> fastboot )

now open command line in the fastboot folder by holding shift and right click
then type
fastboot flash recovery recover.img(name of the recovery)
fastboot erase cache

You are done.
PRESS THANKS IF I HELPED YOU!
 
Watashi_PT
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 18
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by khandelwalsiddharth View Post
I assume that you have mini-sdk.
Download the twrp recovery for your phone and rename it recovery and place it in the fastboot folder.
Now put your phone on fastboot mode ( power + vol down ---> fastboot )

now open command line in the fastboot folder by holding shift and right click
then type
fastboot flash recovery recover.img(name of the recovery)
fastboot erase cache

You are done.
i do that and my command line dont reconize the phone, so i cant flashboot and i dont no why :S
 
ronaldyeo
Old
#4  
Member
Thanks Meter 19
Posts: 63
Join Date: Sep 2013
maybe you could try using flashify? i think it should work.
 
Watashi_PT
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 18
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by ronaldyeo View Post
maybe you could try using flashify? i think it should work.
how i do it??
 
badjoras
Old
(Last edited by badjoras; 1st February 2014 at 08:13 PM.) Reason: forgot to rename twrp
#6  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 27
Join Date: Mar 2011
Location: lisboa
It does not recognize because you must not have debugging enabled.
enable it

Download the latest TWRP
put the image file on the same folder as your fastboot/adb
Rename TWRP recovery to "recovery.img"

Use these commands:

fastboot flash recovery recovery.img
fastboot erase cache
 
ronaldyeo
Old
#7  
Member
Thanks Meter 19
Posts: 63
Join Date: Sep 2013
you can get flashify from the play store. links below.

https://play.google.com/store/apps/d...llner.flashify

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...