CyanogenMod 12.1 for YU Yureka

YU Yureka recently received an official Cyanogen OS 12S update. If you prefer to use a newer revision of … more

Open War for Open Android: Antitrust for Cyanogen?

Android and openness is something we talk about all the time, but the recent … more

What Do You Do with All of Your Old Photos?

Smartphone cameras have advanced so tremendously over the past few years that they have … more

Diving into the April 2015 Material Design Update

Before the release of Android 5.0 Lollipop, the Holo Design guidelines served as the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

How to add soft reboot into power menu

31st January 2014, 12:36 PM |#11  
GalaxySIIII's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 60
 
938 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by beezar

Install Advanced Power Menu, activate the module in Xposed, reboot your phone. Then, try it again. Importantly, you have to first tap "Power off and restart," then another menu pops up giving you the options to soft reboot as well as other options.

install power adv menu man i already have it even ticked in exposed .. read properly
 
 
31st January 2014, 10:21 PM |#12  
GalaxySIIII's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 60
 
938 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Is it poss. to add icon for screen shot and mobile data ? looks like they missing
31st January 2014, 10:25 PM |#13  
simon_lefisch's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 390
 
1,406 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by GalaxySIIII

Is it poss. to add icon for screen shot and mobile data ? looks like they missing

Gravity box has all those options (soft reboot,screenshot, etc)

Sent from chdhsheh fhhdud
The Following User Says Thank You to simon_lefisch For This Useful Post: [ View ]
1st February 2014, 08:22 PM |#14  
GalaxySIIII's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 60
 
938 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by simon_lefisch

Gravity box has all those options (soft reboot,screenshot, etc)

Sent from chdhsheh fhhdud

thnx ill check that module

edit .. there is no soft tick

edit 2 : AAALLRIIIGHT I GOT IT !! IT WAS ALL HIDDEN IN OPTIOS IN ACTUAL REBOOT !!
OK THNX ALL SOLTED
Last edited by GalaxySIIII; 2nd February 2014 at 08:57 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes