Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,983 Members 45,987 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

How to convert Moto G XT1032 to Moto G GPe

Tip us?
 
nicovoim
Old
#1  
nicovoim's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 36
Join Date: Sep 2012
Location: Turku
Default How to convert Moto G XT1032 to Moto G GPe

Hello, couldnt find anything about converting Moto G to Google Play edition. So is that possible and if it is does ota updates come to device normally. What is needed to do this convert and how to flash those to the device.

Sent from my XT1032 using XDA Premium 4 mobile app
HTC Sensation XL using Sense 3.6 rom by Fshami - sold
Nokia Lumia 800 using stock fonland cv - sold
Nokia Lumia 900 using NG cv - sold
Samsung Galaxy Gio using stock rooted rom - screen cracked
Motorola Defy using Cyanogen Mod 7 - bricked
iPhone 4 with jailbreak and 6.1.3 - sold
HTC One X using Android Revolution HD - screen cracked (thank god we have insurance)
Nokia Lumia 610 using stock
Samsung Galaxy S4 using stock Samsumg Touchwiz, maybe some day i have custom rom or maybe not
The Following User Says Thank You to nicovoim For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
tomemon
Old
#2  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 35
Join Date: Mar 2013
Location: Horn-Bad Meinberg
There ist a way at the moment because the gpe sources arent realesed yet

Sent from my XT1032 using xda app-developers app
 
theoneofgod
Old
#3  
theoneofgod's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 140
Posts: 647
Join Date: Dec 2011
When it's possible, we'll know how, there's no doubt about it.
Current Devices:
Moto G 16GB
Huawei Y300 (Black)
Alcatel OT-983 (Black) [Dead]
Nokia 2630
Xperia Play R800i (Black) [Dead]
Nexus 7 (16GB) [Returned]
 
diablob
Old
#4  
diablob's Avatar
Member
Thanks Meter 3
Posts: 50
Join Date: Aug 2008
Yes is GPE image possible now, but this image is US, EU mobiles have problem with gps and wifi, may be some radio frequence are disable too.

Odesláno z mého Transformer TF101 pomocí Tapatalk
Moto G 4.4.2 UK 16GB, HTC Evo 3D 4.0.3, TF101 KK 4.4.2 KatKiss-KitKat 16GB+32GB microSD.
 
lost101
Old
(Last edited by lost101; 1st February 2014 at 06:28 PM.)
#5  
Senior Member
Thanks Meter 452
Posts: 886
Join Date: May 2008
Quote:
Originally Posted by diablob View Post
Yes is GPE image possible now, but this image is US, EU mobiles have problem with gps and wifi, may be some radio frequence are disable too.
There is no GPe firmware image available. There is a ROM made from a system dump. Flashing this in CWM/TWRP will not change Radio/Modem firmware. The issues are to do with the ROM itself.
 
diablob
Old
#6  
diablob's Avatar
Member
Thanks Meter 3
Posts: 50
Join Date: Aug 2008
Quote:
Originally Posted by lost101 View Post
There is no GPe firmware image available. There is a ROM made from a system dump. Flashing this in CWM/TWRP will not change Radio/Modem firmware. The issues are to do with the ROM itself.
Ok, but threre are many officials fw, but only GPE not. Do you thing that will be there official GPE fw soon?

Odesláno z mého Transformer TF101 pomocí Tapatalk
Moto G 4.4.2 UK 16GB, HTC Evo 3D 4.0.3, TF101 KK 4.4.2 KatKiss-KitKat 16GB+32GB microSD.
 
lost101
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 452
Posts: 886
Join Date: May 2008
Quote:
Originally Posted by diablob View Post
Do you thing that will be there official GPE fw soon?
It's quite likely considering it's status as a Google Play edition device.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Blast Those Flags with Knock the Flags

Lately, we have seen a rather drastic shift in the world of mobile device gaming. The infamous Angry … more

Hide Numbers on Your SMS and Call Logs with Reflection

How many times have you given your device to someone else in order to show them a … more

Implement Split View in Your LG G2 KitKat Rom with Automated Installer

Some of you may have remembered a story on the Portal a few weeks back … more