5,598,086 Members 42,932 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Z1s YouTube issues, anyone?

Tip us?
 
Ibkevin
Old
#1  
Ibkevin's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 303
Posts: 568
Join Date: Jan 2013
Location: Wyoming
Default Z1s YouTube issues, anyone?

I just recently got my xperia Z1s and it's also my first Sony phone period. I'm really enjoying it but all of a sudden my YouTube videos play about half way through then stop and go back to the beginning again? It never makes it past that half point. I've only noticed this with YouTube so it could be an app issue, vevo plays fine, but idk cause YouTube was working fine until yesterday and today as well. My other devices are playing videos from YouTube fine so I'm puzzled as to wether this is an app problem specific to the Z1s or if it's my phone itself maybe?? I don't have too much longer to make a return. If anyone has this issue as well please let me know, or any suggestions? I already tried clearing cache and data as well. That's about all I can do since I'm not rooted of course.

Sent from my C6916 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Ibkevin For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
feddexx69
Old
#2  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 69
Join Date: Jul 2013
I open a thread about this since 4.3 rollout but no one cared/had this issue..I cant skip to an unloaded part of the video, only way to do this is restoring to factory version on YouTube

Sent from my C6906 using xda app-developers app
 
fatannasty
Old
#3  
fatannasty's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 239
Join Date: Feb 2009
I just tried it...and mine is works fine

Sent from my C6916 using Tapatalk
 
Ibkevin
Old
#4  
Ibkevin's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 303
Posts: 568
Join Date: Jan 2013
Location: Wyoming
Quote:
Originally Posted by feddexx69 View Post
I open a thread about this since 4.3 rollout but no one cared/had this issue..I cant skip to an unloaded part of the video, only way to do this is restoring to factory version on YouTube

Sent from my C6906 using xda app-developers app
So you wouldn't say it's a problem with the phone itself then Right? Most likely just YouTube or some weird YouTube bug?

Sent from my C6916 using Tapatalk
 
feddexx69
Old
#5  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 69
Join Date: Jul 2013
Quote:
Originally Posted by Ibkevin View Post
So you wouldn't say it's a problem with the phone itself then Right? Most likely just YouTube or some weird YouTube bug?

Sent from my C6916 using Tapatalk
I hope its the youtube app, since I noticed the issue there's been like 4 updates but bug still there, my other devices have no problems. Also worth noting that in-app players (for example when I open a vid in flipboard or pocket) don't suffer from this

Sent from my SGP311 using xda app-developers app
 
djg269
Old
#6  
djg269's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 35
Posts: 306
Join Date: Sep 2009
Its the youtube app.
Read the comments about the app...https://play.google.com/store/apps/d....youtube&hl=nl

I reverted back to the old ap by removing the updates in "apps" and the problem is gone.
Groeten Dirk

Unlocked & Rooted Xperia Z1
The Following User Says Thank You to djg269 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
-Happy Feet-
Old
#7  
-Happy Feet-'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 101
Posts: 734
Join Date: Dec 2008
Location: Bad Soden-Salmünster/Hessen

 
DONATE TO ME
I have the same issue. I try to reverted back to the old one


Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Device: Sony Xperia Z1 with iHackers 3.0 ROM

my private Blog http://smartdroidblog.de

Join the HTC One X Community on Google Plus https://plus.google.com/u/0/communit...24804552147334
 
Ibkevin
Old
#8  
Ibkevin's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 303
Posts: 568
Join Date: Jan 2013
Location: Wyoming
Reverting back to the old one does work, but still it kind of grinds my gears America! Lol. We should be able to use the latest version of YouTube on a high end phone like this. YouTube needs to fix this ASAP.

Sent from my C6916 using Tapatalk

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Android Control Center Becomes Quick Control Panel, Brings Host of New Features

You may recall that back in August of last year, we talked … more

Polish Your Custom Themes with Theme Debugger

Creating a custom Android theme from scratch can be quite the laborious task. In addition to … more

Clean Up Your Logcat Code with Lib Cleaner

Some of you may think that writing code is the hardest part of development. It’s not, as the … more

Tweak Your Xperia Device’s Camera App Yourself

We’ve come to expect nearly perfect cameraperformancein our modern day … more