Post Reply

red out line flashing

OP freckzula

2nd February 2014, 01:14 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 4
 
44 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
I recently flashed a new a rom. Been playing with setting between sense tool box and gravity box I now havea red outline on screen that flashed when ever I do an action ... I tried goin through all setting again but I can't figure out how toturn it off... Any idea?? .
2nd February 2014, 05:48 AM   |  #2  
disconnecktie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,190
 
5,076 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Sounds like a development tools setting is ticked on. Unless you are on unsense I wouldn't recommend using both gravity box and sense toolbox at the same time. If it persists, wipe and reflash the rom and keep note of what you change with xposed mods. Maybe do them one at a time

Sent from my HTC6500LVW using Tapatalk
The Following User Says Thank You to disconnecktie For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes