Post Reply

Viper4android & Poweramp quit working after i deleated beats audio..HELP

OP Hodgesdroid

2nd February 2014, 04:02 AM   |  #1  
Hodgesdroid's Avatar
OP Junior Member
Flag Washington Indiana 47501
Thanks Meter: 3
 
12 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Im running a rooted & safe straped at&t i337 S4 with 4.3 mk2 with the Deadly Venom rom & I was tweaking my Viper4android app today getting it tuned in listening to poweramp in my car..well after i got it set up like i wanted I seen no reason to have the beats audio app on my phone too so i uninstalled & deleated it..now my Viper4android & my Poweramp app will not open at all..ive deleated, reinstalled, i even put Beats Audio app back on the phone & can not for the life of me figure out what i did wrong or how to fix it..when PowerAmp tries to open it gives a error message, something about it being a incomplete or broken file or something like that..its right from the play store & both were working great until I uninstalled Beats Audio...what happened & how do I fix it? Thanks...joe

Sent from my SAMSUNG-SGH-I337 using XDA Premium 4 mobile app
2nd February 2014, 06:01 AM   |  #2  
Hodgesdroid's Avatar
OP Junior Member
Flag Washington Indiana 47501
Thanks Meter: 3
 
12 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Ok..power amp says that its missing or failed to install "some native library" or the download is broken/incomplete or its not compatible with my version of Android...confused

Sent from my SAMSUNG-SGH-I337 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Questions and Answers by ThreadRank