Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,266 Members 40,132 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] How to install CWM Recovery on Micromax Bolt A61

Tip us?
 
Skhn
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 5
Join Date: Jan 2014
Default [Q] How to install CWM Recovery on Micromax Bolt A61

Hi,

Someone please tell me how to install CWM Recovery on Micromax Bolt A61?

•Android 4.1.2 JB.





R E P L Y. P L Z. R E P L Y. P L Z.
 
Alex TheAtomic
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jan 2014
Unhappy Same Here

guys....help me too...i too bought a micormax bolt a61 ....few days ago.....i rooted and installed titanium backup,.,,....but accidently installed chainfire 3d.......so it got bootlooped....now im stuck on this phone,....and the recovery mode keys are also unknown.....and i cant find a custom rom for that phone........................plz help me......
 
susuchoco
Old
#3  
susuchoco's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 5
Join Date: Jan 2014
Location: Tasikmalaya
Quote:
Originally Posted by Skhn View Post
Hi,

Someone please tell me how to install CWM Recovery on Micromax Bolt A61?

•Android 4.1.2 JB.





R E P L Y. P L Z. R E P L Y. P L Z.
there is 2 option. with framaroot (without PC) and then install cwm on stock CWM, and with ODIN(with PC) .. i cant give you the link because i still a new member.. try google with keyword framaroot or ODIN + micromax bolt a61 ..

Quote:
Originally Posted by Alex TheAtomic View Post
guys....help me too...i too bought a micormax bolt a61 ....few days ago.....i rooted and installed titanium backup,.,,....but accidently installed chainfire 3d.......so it got bootlooped....now im stuck on this phone,....and the recovery mode keys are also unknown.....and i cant find a custom rom for that phone........................plz help me......
try hard reset , go on stock cwm with vol up+home+power btn. or flash with odin.
The Following User Says Thank You to susuchoco For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Alex TheAtomic
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jan 2014
Thumbs up Thanks

Dude,,,thank you man........but can you send me a link to find the stock rom for my phone..........cos i've googled it al ready and i dont think a stock rom for micromax bolt a61 exsists............
 
Skhn
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 5
Join Date: Jan 2014
Default This will solve you problem :)

n u tell how to install titanium backup?
• To solve your problem go to the nearest service center they will do it........if its rooted then also they will do? Bcus I also got this problem
The Following User Says Thank You to Skhn For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes