Double Tap to Wake on the Nexus 6 Without Root

A few weeks ago, we featured an app which allowed the Nexus 6 to regain the double tap to wake … more

Make Your Own Heat Sink for the LG Optimus 4X HD

Its not a rare occurrence that performing a resource heavy task on your Android device (e.g. … more

Learn How to Create an Old School Dialer

XDA is not only a great source for custom ROMs, kernels, and various modifications for numerous … more

USB Desktop Charger Roundup – XDA TV

Sometimes you learn one way to do something, and that’s the way you do it forever. You never … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

214-01 instead of EUR-XX

OP iall5tar

17th January 2014, 11:43 AM   |  #1  
iall5tar's Avatar
OP Senior Member
Flag MadCity
Thanks Meter: 1,096
 
859 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Hello ladys and gentlement!

i already got a flawless LG G2 the international one, (D802) bought from Vodafone.
My question is something about the Software version.

When i bought ithe LG G2 got the D80210C-214-01 software version but when I've upgraded to the Netherlands one (F) the version change to F but the number 214-01 still there instead of EUR-XX is there a way to remove it? just like EUR-XX??

thanks in advances!
Last edited by iall5tar; 17th January 2014 at 11:49 AM.
18th January 2014, 12:04 PM   |  #2  
borimol's Avatar
Member
Flag Spain
Thanks Meter: 13
 
53 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
I'm in same case. All is working fine and Vodafone software is gone, but software version isn't EUR-XX, is still 214-01.
18th January 2014, 12:12 PM   |  #3  
Junior Member
Flag Gračanica
Thanks Meter: 4
 
24 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
My main problem is i have software version d80210a-tmo-xx stock Rom and when I go to update center to check for update it says Your phone is not registered yet.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
20th January 2014, 05:20 PM   |  #4  
iall5tar's Avatar
OP Senior Member
Flag MadCity
Thanks Meter: 1,096
 
859 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
any way to remove it? i already tried to format all mounts in recvoery and instaledl everything but seems that nothing happens... =(
21st January 2014, 10:29 AM   |  #5  
iall5tar's Avatar
OP Senior Member
Flag MadCity
Thanks Meter: 1,096
 
859 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Bump

Sent from my G2 POWERED by Dorimanx
25th January 2014, 09:04 PM   |  #6  
iall5tar's Avatar
OP Senior Member
Flag MadCity
Thanks Meter: 1,096
 
859 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Soooooo anybody knows?

Sent from my G2 POWERED by Dorimanx
29th January 2014, 08:32 PM   |  #7  
iall5tar's Avatar
OP Senior Member
Flag MadCity
Thanks Meter: 1,096
 
859 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Dunno what happened but I change the DPI and my 214-01 have disappeared.

Sent from my G2 POWERED by Dorimanx
2nd February 2014, 12:00 AM   |  #8  
gabilondo's Avatar
Member
Flag Torrevieja,Spain
Thanks Meter: 5
 
65 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by iall5tar

Dunno what happened but I change the DPI and my 214-01 have disappeared.

Sent from my G2 POWERED by Dorimanx


You can't get rid of 214-01,I think it's factory marked for Vodafone by IMEI.If you install stock EUR-XX,when you will conect to pc with LG software,a new update will pop-up on screen and if you update will install stock ROM for Vodafone again...
Last edited by gabilondo; 2nd February 2014 at 12:04 AM.
The Following User Says Thank You to gabilondo For This Useful Post: [ View ]
2nd February 2014, 09:21 AM   |  #9  
iall5tar's Avatar
OP Senior Member
Flag MadCity
Thanks Meter: 1,096
 
859 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Hi as I said I dunno what I did but my 214-01 disappeared.
I have to check if flashing a. Kdz backs.

Sent from my G2 POWERED by Dorimanx

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes