Post Reply

[ONE X] [URGENT] Phone is in a "Unfortunately, has stopped." loop.

OP Hezvex

2nd February 2014, 07:42 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
I have a really bad problem and I need to get my phone working since I am leaving on a holiday in 2 hours!
All I did was install some new theme and then clicked "Reboot System UI" and now it keeps coming up saying "Unfortunately, has stopped working.'
I have Fast Boot on so I cannot access bootloader and I do not have USB Debugging on.
PLEASE HELP ME I DO NOT KNOW WHAT TO DO.
2nd February 2014, 08:41 AM   |  #2  
cr1960's Avatar
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 310
 
1,426 posts
Join Date:Joined: May 2007
More
Quote:
Originally Posted by Hezvex

I have a really bad problem and I need to get my phone working since I am leaving on a holiday in 2 hours!
All I did was install some new theme and then clicked "Reboot System UI" and now it keeps coming up saying "Unfortunately, has stopped working.'
I have Fast Boot on so I cannot access bootloader and I do not have USB Debugging on.
PLEASE HELP ME I DO NOT KNOW WHAT TO DO.

of course you took nandroid backup before flashing new theme?
Hmm, maybe not...

since you have flashed a theme I presume you're unlocked with custom recovery.
Go into recovery (hold power button and volume down at the same time while phone is off) and just dirty flash the rom you are using and you should be ok.
2nd February 2014, 09:23 AM   |  #3  
kamilmirza's Avatar
Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 291
 
1,164 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
wrong forum

Sent from my One using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes