Some of Our Favorite Features in Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop is the latest major revision to Google’s mobile operating … more

Sony SmartEyeglass SDK Developer Preview Released

A little over a month ago in Tokyo, Japan, Sony unveiled its new SmartEyeglasstechnology. … more

XDA and Leaseweb: Server Trial/Moto 360 Contest (Winners!)

About a month ago, we held a contest along with XDA’s host, Leaseweb, to … more

Updated Android Lollipop Preview Images – XDA TV

The Android Lollipop Preview Images are now available! That and much more news is … more
Post Reply

Ticking sound when flipping back and front camera?

OP arcsuser

21st January 2014, 09:28 PM   |  #1  
arcsuser's Avatar
OP Senior Member
XperiaTZ City
Thanks Meter: 25
 
420 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Am i the only one? Everything i do with the camera has a ticking sound ie Close it, choose between the apps, explore the settings etc
I havent heard of it before but today it so silent that i can hear it
Sounds like a ticking of a clock..
Last edited by arcsuser; 21st January 2014 at 09:40 PM.
21st January 2014, 10:52 PM   |  #2  
Felimenta97's Avatar
Senior Member
Flag Ribeirão Preto
Thanks Meter: 2,322
 
7,835 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
I also hear it when using the front camera... It's very strange too... My guess is it's because of how thin the device is... We could ask the same for Z Ultra owners.
22nd January 2014, 12:51 PM   |  #3  
donedos's Avatar
Senior Member
Flag Bacolod
Thanks Meter: 67
 
202 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
Same here...
24th January 2014, 02:38 AM   |  #4  
arcsuser's Avatar
OP Senior Member
XperiaTZ City
Thanks Meter: 25
 
420 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Hope they fix this ASAP
24th January 2014, 04:34 AM   |  #5  
Felimenta97's Avatar
Senior Member
Flag Ribeirão Preto
Thanks Meter: 2,322
 
7,835 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by arcsuser

Hope they fix this ASAP

It's a hardware sound, they can't fix it with a software update.

Sent from my SGP311 using Tapatalk
25th January 2014, 08:39 PM   |  #6  
arcsuser's Avatar
OP Senior Member
XperiaTZ City
Thanks Meter: 25
 
420 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by arcsuser

Hope they fix this ASAP

If its a hardware problem then why i dont hear it before? I started hearing it when i update to 4.3..
Confusing..still hoping that it would be fix soon
29th January 2014, 09:26 PM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
752 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
It's not really a issue. Some devices click

Sent from my C6506 using Tapatalk
1st February 2014, 10:47 PM   |  #8  
arcsuser's Avatar
OP Senior Member
XperiaTZ City
Thanks Meter: 25
 
420 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by zombiej79

It's not really a issue. Some devices click

Sent from my C6506 using Tapatalk

Well now its an issue.. Coz i hear it and it doesnt tick on the previous updates
2nd February 2014, 01:25 AM   |  #9  
donedos's Avatar
Senior Member
Flag Bacolod
Thanks Meter: 67
 
202 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by arcsuser

Well now its an issue.. Coz i hear it and it doesnt tick on the previous updates

It does ticks before the latest updates.. I noticed it before in 4.1.2.. It is a hardware switching sound..
The Following User Says Thank You to donedos For This Useful Post: [ View ]
2nd February 2014, 12:56 PM   |  #10  
arcsuser's Avatar
OP Senior Member
XperiaTZ City
Thanks Meter: 25
 
420 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by donedos

It does ticks before the latest updates.. I noticed it before in 4.1.2.. It is a hardware switching sound..

I dont know men i dont have this tick sound on the previous updates

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes