Post Reply

[Q] Camera Problem Help plz

OP brayhanrd

2nd February 2014, 01:52 PM   |  #1  
brayhanrd's Avatar
OP Senior Member
Flag Santiago DR
Thanks Meter: 7
 
116 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Hello my problem is this.
when i took picture whit the flash my phone turn off.
i need to know if there a way to fix it whit any kERNEY
GALAXY S3 I747M
2nd February 2014, 02:02 PM   |  #2  
audit13's Avatar
Senior Member
Toronto
Thanks Meter: 627
 
2,744 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
You mean a kernel? Are you running a custom rom? What OS?
2nd February 2014, 02:35 PM   |  #3  
brayhanrd's Avatar
OP Senior Member
Flag Santiago DR
Thanks Meter: 7
 
116 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by audit13

You mean a kernel? Are you running a custom rom? What OS?

no am runing official update Rom,Rooted , i deleted almost all stock app.
but i read some kerney may fix it.
2nd February 2014, 02:43 PM   |  #4  
audit13's Avatar
Senior Member
Toronto
Thanks Meter: 627
 
2,744 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Do you have a custom recovery installed? That would be the easiest way to flash the kernel.
2nd February 2014, 02:45 PM   |  #5  
brayhanrd's Avatar
OP Senior Member
Flag Santiago DR
Thanks Meter: 7
 
116 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by audit13

do you have a custom recovery installed? That would be the easiest way to flash the kernel.

yes i have cwm..
2nd February 2014, 02:49 PM   |  #6  
audit13's Avatar
Senior Member
Toronto
Thanks Meter: 627
 
2,744 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
In that case, you could look here for a replacement kernel or ROM: http://forum.xda-developers.com/gala...tt/development

Make sure you create a backup first. Good luck.
2nd February 2014, 02:57 PM   |  #7  
brayhanrd's Avatar
OP Senior Member
Flag Santiago DR
Thanks Meter: 7
 
116 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by audit13

In that case, you could look here for a replacement kernel or ROM: http://forum.xda-developers.com/gala...tt/development

Make sure you create a backup first. Good luck.


THANKS for take ur time to help me
2nd February 2014, 03:06 PM   |  #8  
audit13's Avatar
Senior Member
Toronto
Thanks Meter: 627
 
2,744 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
No problem. We're all here to help.

Just remember, you cannot load a stock ROM anymore since you have the 4.3 bootloader.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes