Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,908 Members 53,698 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Works with Telcel, not with Movistar

Tip us?
 
Vatofeo
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Jan 2012
Default Works with Telcel, not with Movistar

Ok, so I've been searching all over the forum about the issue I'm having but I'm still not sure of what I can do.

I got this T999L recently, the phone is apparently unlocked (or so I was told and I don't know what method was used) and able to be used in Mexico with Telcel and Movistar. The phone has baseband UVUBMK4 however no IMEI (if I enter *#06# I get " /02").
Now, when I put a Telcel SIM it works fine right away, calls, msg, 4g data, BUT if I put a Movistar SIM it looks like it reads it as I get the carrier SIM services app and I get full bars, but there's no network, no 4g, no calls (not registered on network) and if I go to the mobile network settings I get "Insert sim card to access network services".
Does this make any sense? is there anything I can do?

I'm sorry if I asked something that was posted before, I really tried hard finding an answer in the forums but couldn't find any.

Thanks in advance
 
Vatofeo
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Jan 2012
Could replacing the SIM fix the issue or does it sound like nothing to do with that?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes