Post Reply

[Q] Help with CWM

OP belgarion_5

31st January 2014, 04:18 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag chilliwack
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
I currently have TWRP and am wanting to switch to CWM, I haven't done anything with my phone in a while and don't remember how to do this, do I just need to flash CWM or do I need to use odin?
Last edited by belgarion_5; 31st January 2014 at 04:22 AM.
31st January 2014, 07:32 AM   |  #2  
xcrazydx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,195
 
6,306 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Flash over it

Sent from my HTC One using Tapatalk
3rd February 2014, 08:10 AM   |  #3  
drago10029's Avatar
Senior Member
Phazon Mines
Thanks Meter: 79
 
464 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Quote:
Originally Posted by belgarion_5

I currently have TWRP and am wanting to switch to CWM, I haven't done anything with my phone in a while and don't remember how to do this, do I just need to flash CWM or do I need to use odin?

You can use odin to flash or do like the above says, flash over. also reminder CM 11 Roms needs CWM. Most ROMs have this info posted though. Happy Flashing!!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes