Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Help needed... boot loop both rom and recovery

OP gcaesar

3rd February 2014, 04:29 AM   |  #41  
alray's Avatar
Senior Member
Flag Montreal, Quebec
Thanks Meter: 1,396
 
3,604 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gcaesar

it says it pushed but it doesn't show the file in the restore any reason for that?

can you post a screenshot of your cmd prompt?
3rd February 2014, 04:35 AM   |  #42  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
23 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
Quote:
Originally Posted by alray

can you post a screenshot of your cmd prompt?

here you are

see attached
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screen.png
Views:	12
Size:	239.8 KB
ID:	2555914  
3rd February 2014, 04:56 AM   |  #43  
alray's Avatar
Senior Member
Flag Montreal, Quebec
Thanks Meter: 1,396
 
3,604 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gcaesar

here you are

see attached

My bad!
when in twrp:
Code:
adb devices
it will output something like this

Code:
List of devices attached
HT************    recovery
copy/paste your phone serial number (in red)

then the right cmd will be:

Code:
adb push name_of_folder /sdcard/TWRP/BACKUPS/YOUR_SERIAL_NUMBER/name_of_folder
then you should find it

sry for that

---------- Post added at 04:56 AM ---------- Previous post was at 04:54 AM ----------

Quote:
Originally Posted by gcaesar

here you are

see attached

like this in your case:

Code:
adb push M7Nand /sdcard/TWRP/BACKUPS/YOUR_SERIAL_NUMBER/M7Nand
Last edited by alray; 3rd February 2014 at 05:04 AM.
3rd February 2014, 05:09 AM   |  #44  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
23 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
Quote:
Originally Posted by alray

My bad!
when in twrp:

Code:
adb devices
it will output something like this

Code:
List of devices attached
HT************    recovery
copy/paste your phone serial number (in red)

then the right cmd will be:

Code:
adb push name_of_folder /sdcard/TWRP/BACKUPS/YOUR_SERIAL_NUMBER/name_of_folder
then you should find it

sry for that

---------- Post added at 04:56 AM ---------- Previous post was at 04:54 AM ----------



like this in your case:

Code:
adb push M7Nand /sdcard/TWRP/BACKUPS/YOUR_SERIAL_NUMBER/M7Nand

did that nothing still, I have'nt been able to mount the sdcard, or get any files on or off the sdcard, other than using push
3rd February 2014, 05:22 AM   |  #45  
alray's Avatar
Senior Member
Flag Montreal, Quebec
Thanks Meter: 1,396
 
3,604 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gcaesar

did that nothing still, I have'nt been able to mount the sdcard, or get any files on or off the sdcard, other than using push

strange, just tested with my phone and it works fine when the backup files are in sdcard/twrp/backups/serial_number/back_up_folder

You might want to try the same procedure with an usb otg cable. just place the folder on a usb drive. then in twrp select ''restore'' and then ''storage'' and select usb-otg

or if you don't mind about the rogers software, you can flash a custom rom like arhd 51. almost same procedure;

place the rom.zip in fastbot/adb folder

in twrp:

Code:
adb push name_of_rom.zip /sdcard/
then in twrp select ''install'' and chose the rom.zip in /sdcard

or via otg-cable

---------- Post added at 05:22 AM ---------- Previous post was at 05:20 AM ----------

Quote:
Originally Posted by gcaesar

did that nothing still, I have'nt been able to mount the sdcard, or get any files on or off the sdcard, other than using push

im going to sleep now, so try this and I'll try to come back tomorrow and see if you still need help.
3rd February 2014, 05:53 AM   |  #46  
Senior Member
Thanks Meter: 443
 
1,801 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Hi. You need to go to restore button to restore this rom.

Alternatively your sdcard maybe pooched. Post#3 in my Canadian restore thread in my signature below should help with that. Then restore again.
3rd February 2014, 07:54 AM   |  #47  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
23 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
[QUOTE=SaHiLzZ;49999969]Hi. You need to go to restore button to restore this rom.

i can get access to the sdcard from the install in the TWRP but not from restore i need a image i can load, at this point TWRP is telling me i have no OS loaded at all.

is the recovery img a replacement for TWRP? and the other link goes to an empty folder

i followed your instructions in post 3 now i have my sdcard back, i think, i'm going to try loading the stoack image in your post 1 thanks
Last edited by gcaesar; 3rd February 2014 at 08:24 AM.
3rd February 2014, 08:59 AM   |  #48  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
23 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
Quote:
Originally Posted by SaHiLzZ

Hi. You need to go to restore button to restore this rom.

Alternatively your sdcard maybe pooched. Post#3 in my Canadian restore thread in my signature below should help with that. Then restore again.

well it's good and bad, now in restore i see the internal storage as actually existing and having storage, better then before, but still can't see the restore files
3rd February 2014, 09:54 AM   |  #49  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
23 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
i got a rom installed.... thanks for all the help
3rd February 2014, 10:47 AM   |  #50  
Senior Member
Thanks Meter: 443
 
1,801 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
And what changed this time?

sent from my mobile device

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes