Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Problem with audio

OP DonutCommander

2nd February 2014, 11:05 AM   |  #1  
OP Member
Flag Rome
Thanks Meter: 1
 
37 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Hi there I have an xperia z1(c6903)updated to the last firmware but when I try to raise the volume from the headset (connected with jack or Bluetooth) it still set the volume on medium! I try to raise and it returns to medium and it is very boring

Inviato dal mio C6903 utilizzando Tapatalk
3rd February 2014, 03:46 AM   |  #2  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Planet Earth
Thanks Meter: 617
 
2,984 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
I don't know exactly where but there is an option to do not block the audio output. You should check very careful the options on nZ1.
3rd February 2014, 08:41 AM   |  #3  
OP Member
Flag Rome
Thanks Meter: 1
 
37 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
I have tryied all the settings but I haven't found nothing for the volume block

Inviato dal mio C6903 utilizzando Tapatalk
3rd February 2014, 06:41 PM   |  #4  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Planet Earth
Thanks Meter: 617
 
2,984 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Quote:
Originally Posted by DonutCommander

I have tryied all the settings but I haven't found nothing for the volume block

Inviato dal mio C6903 utilizzando Tapatalk

I mean not exactly Volume "block", I mean there should be options to let you adjust the output to maximum instead of medium. This week I will got back my Z1 and I will check.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes