Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Take screenshot -- CM11

3rd February 2014, 08:59 PM |#1  
Ibrahim_F's Avatar
OP Member
Flag Amman
Thanks Meter: 14
 
48 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
i have a qus ::
how can i take screenshot in Cyanogemod 11 !?
 
 
3rd February 2014, 09:02 PM |#2  
GXGOW's Avatar
Senior Member
Flag /storage/sdcard1/Europe/Belgium/East-Flanders/Hamme
Thanks Meter: 220
 
703 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Go to Settings - buttons - on/off button and tick off 'Screenshot'. Now it would normally appear in the power menu.

Sent from my GT-I8190 MaclawStudio CM 11 using Tapatalk
3rd February 2014, 09:07 PM |#3  
spanish33's Avatar
Senior Member
Flag Port of Spain
Thanks Meter: 263
 
522 posts
Join Date:Joined: May 2012
Hold volume down and power button at the same time.

Sent from my GT-I8190 using xda app-developers app
3rd February 2014, 09:37 PM |#4  
Senior Member
Flag Managua
Thanks Meter: 20
 
195 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Or you can go to playstore and download a app for screenshot
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes