5,594,386 Members 35,583 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Null ROM Google Account Manager not working

Tip us?
 
AndroidUser12345678910
Old
#1  
AndroidUser12345678910's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 26
Join Date: Feb 2014
Default Null ROM Google Account Manager not working

I got the null rom for my Galaxy Gearand was excited to use the Play Store but when I open it and choose "existing account" to sign in it freezes and then crashes. Does anyone have a solution for this?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I467 using XDA App-Developers App
 
waco2hot33
Old
#2  
waco2hot33's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 104
Posts: 413
Join Date: Mar 2010
Location: Baltimore
You have to activate network spoofer in your gears settings choose spoof WiFi that's what I do.. from your phone download PDA net from the playstore ...activate bluetooth server then go to PDA net on the gear and click connect check the box and hit OK you should be good ..go to play store on the gear and try to sign in now

Sent from my SM-N900V using Tapatalk

---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------

Quote:
Originally Posted by AndroidUser12345678910 View Post
I got the null rom for my Galaxy Gearand was excited to use the Play Store but when I open it and choose "existing account" to sign in it freezes and then crashes. Does anyone have a solution for this?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I467 using XDA App-Developers App
Sorry first you have to use xposed framework to install it check the boxes and reboot..

Sent from my SM-N900V using Tapatalk
 
Brendo
Old
#3  
Brendo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 399
Posts: 2,130
Join Date: Oct 2006
Location: Brisbane, Australia

 
DONATE TO ME
Make sure network connection is already established also before opening/signing in

_____
Sent from my Samsung Galaxy Tab 8.9 i7310
Samsung Galaxy S IV (i9505) | 16GB
[ROM: Stock JB 4.3 | XXUEML6 | MODEM GSM/LTE: XXUEML4/XXUBMH1 | BL: PRE-KNOX | K: AUSDIM | RECOVERY: PhilZ]
DOMINATION | XPOSED

OTHER DEVICES:
 
Google Nexus 5 | 32GB

Samsung Galaxy Tab 8.9 (P7310) | 32Gb

[ROM: Jellybean 4.3 | CM10.2 | CPU: 1.4ghz]

Samsung Galaxy TabPro 10.1 (T520) | 16Gb

Pebble (Kickstarter)
Galaxy Gear (Null_)
Google Glass (Explorer)
--------
My Android Downloads
--------
OPTUS Post Paid | 3 UK PAYG | Orange France Pre Paid
 
AndroidUser12345678910
Old
#4  
AndroidUser12345678910's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 26
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by Brendo View Post
Make sure network connection is already established also before opening/signing in

_____
Sent from my Samsung Galaxy Tab 8.9 i7310
Ok I have internet connection and I know this because i am able to browse the web and other things but still when I try to sign in it crashes for some reason, am I doing it right?
 
fOmey
Old
#5  
fOmey's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 3766
Posts: 3,118
Join Date: Mar 2009
Location: Sydney, AUS
Quote:
Originally Posted by AndroidUser12345678910 View Post
Ok I have internet connection and I know this because i am able to browse the web and other things but still when I try to sign in it crashes for some reason, am I doing it right?
Enable the xposed modules & enable the network spoofer.

Are you using a third party tethering application ? I get a feeling you from the US ?



HELPFUL POST? HIT THANKS !

OR BETTER YET

BUY ME A BEER OR TWO ?


GTA V FORUM :: MODS, GLITCHES & BOOSTING SERVICES

 
AndroidUser12345678910
Old
#6  
AndroidUser12345678910's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 26
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by Brendo View Post
Make sure network connection is already established also before opening/signing in

_____
Sent from my Samsung Galaxy Tab 8.9 i7310
Quote:
Originally Posted by fOmey View Post
Enable the xposed modules & enable the network spoofer.

Are you using a third party tethering application ? I get a feeling you from the US ?
Yes, im from the US.
And im using PDAnet to tether through bluetooth from my Galaxy S4 Active.
Can you please explain how to install the xposed modules and enable the network spoofer please?
 
fOmey
Old
#7  
fOmey's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 3766
Posts: 3,118
Join Date: Mar 2009
Location: Sydney, AUS
Quote:
Originally Posted by AndroidUser12345678910 View Post
Yes, im from the US.
And im using PDAnet to tether through bluetooth from my Galaxy S4 Active.
Can you please explain how to install the xposed modules and enable the network spoofer please?
Settings -> Xposed -> Framework -> Install -> Reboot

Settings -> Xposed -> Modules -> Tick all the modules -> Reboot

Settings -> Network spoofer -> Wifi

PdaNET -> Connect

Settings -> Accounts -> Add..



HELPFUL POST? HIT THANKS !

OR BETTER YET

BUY ME A BEER OR TWO ?


GTA V FORUM :: MODS, GLITCHES & BOOSTING SERVICES

The Following User Says Thank You to fOmey For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
AndroidUser12345678910
Old
#8  
AndroidUser12345678910's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 26
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by fOmey View Post
Settings -> Xposed -> Framework -> Install -> Reboot

Settings -> Xposed -> Modules -> Tick all the modules -> Reboot

Settings -> Network spoofer -> Wifi

PdaNET -> Connect

Settings -> Accounts -> Add..
Ok thanks alot! I did that and it worked perfectly

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...