Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,576 Members 38,536 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Device will NOT connect to 3G/4G service

Tip us?
 
KingRuss84
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Feb 2014
Default [Q] Device will NOT connect to 3G/4G service

I purchased the device 2nd hand and the device was already rooted. It is running a Cymogen (sp) o.s.
The device does not, and will not, connect to any data service beyond Edge (2G). I have tried unrooting and rerooting the device with no luck. I have swapped the SIM cards, yet when I place the SIM into any other device it connects to the service without a problem. I don't know what else to try or is this a clear sign that the 4G antenna is damage? Please help!!!
 
Nardholio
Old
#2  
Nardholio's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 749
Posts: 699
Join Date: Sep 2009
Location: Connecticut
Quote:
Originally Posted by KingRuss84 View Post
I purchased the device 2nd hand and the device was already rooted. It is running a Cymogen (sp) o.s.
The device does not, and will not, connect to any data service beyond Edge (2G). I have tried unrooting and rerooting the device with no luck. I have swapped the SIM cards, yet when I place the SIM into any other device it connects to the service without a problem. I don't know what else to try or is this a clear sign that the 4G antenna is damage? Please help!!!
Can you give us a little more information? What version of Cyanogenmod are you running? (You can check this by going into settings, about phone. In fact, a screenshot of this would be helpful) What country are you in, what is your carrier?
 
KingRuss84
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by Nardholio View Post
Can you give us a little more information? What version of Cyanogenmod are you running? (You can check this by going into settings, about phone. In fact, a screenshot of this would be helpful) What country are you in, what is your carrier?
Im using 10.1 cyanogenmod im in the USA MD to be exact and I have T-Mobile... it appears to simply be the phone. again when i take the sim and place it in another device the 4g service works perfectly its just this device will not connect and suggestions?
 
Nardholio
Old
#4  
Nardholio's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 749
Posts: 699
Join Date: Sep 2009
Location: Connecticut
upgrade to cm 11?

Sent from my SGH-T699 using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes