Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,807,045 Members 38,514 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Disable Widget Button (QuickPanel) on Statusbar

Tip us?
 
GSculerlor
Old
#1  
GSculerlor's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 84
Posts: 428
Join Date: Oct 2013
Location: Malang
Default [Q] Disable Widget Button (QuickPanel) on Statusbar

Can somebody tell me how to disable widget button to make statusbar clean ?
What You SEE Is What You GET
Quote:
Getting Close With My Work :

 
san122
Old
#2  
san122's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,558
Posts: 1,229
Join Date: Jan 2013
Location: Unavailable.
Quote:
Originally Posted by GSculerlor View Post
Can somebody tell me how to disable widget button to make statusbar clean ?
There is a quickpanel app to disable them.You can find that in lidroids thread.

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
 
GSculerlor
Old
#3  
GSculerlor's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 84
Posts: 428
Join Date: Oct 2013
Location: Malang
can you give me the link ?
What You SEE Is What You GET
Quote:
Getting Close With My Work :

 
san122
Old
#4  
san122's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,558
Posts: 1,229
Join Date: Jan 2013
Location: Unavailable.
http://forum.xda-developers.com/atta...8&d=1318747162

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to san122 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
GSculerlor
Old
(Last edited by GSculerlor; 27th January 2014 at 12:27 PM.)
#5  
GSculerlor's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 84
Posts: 428
Join Date: Oct 2013
Location: Malang
Quote:
Originally Posted by san122 View Post
http://forum.xda-developers.com/atta...8&d=1318747162

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
Need install with system app installer ?

Sent from my GT-S5360 using xda app-developers app
What You SEE Is What You GET
Quote:
Getting Close With My Work :

 
ImBJ
Old
#6  
ImBJ's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 166
Posts: 256
Join Date: Jan 2014
Location: Kolkata
u can simply uncheck the buttons to disable quick pannel :v
My Works:
My Facebook Page: Dark-Droids

Dont Say Thanks HIT It....

 
GSculerlor
Old
#7  
GSculerlor's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 84
Posts: 428
Join Date: Oct 2013
Location: Malang
Quote:
Originally Posted by ImBJ View Post
u can simply uncheck the buttons to disable quick pannel :v
No, it can left black zone between date and notification
What You SEE Is What You GET
Quote:
Getting Close With My Work :

 
ImBJ
Old
#8  
ImBJ's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 166
Posts: 256
Join Date: Jan 2014
Location: Kolkata
Quote:
Originally Posted by GSculerlor View Post
No, it can left black zone between date and notification
check this out..

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2588065
My Works:
My Facebook Page: Dark-Droids

Dont Say Thanks HIT It....

 
GSculerlor
Old
#9  
GSculerlor's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 84
Posts: 428
Join Date: Oct 2013
Location: Malang
Quote:
Originally Posted by ImBJ View Post
Sorry, but it just for hyperion. Im using miniROM

Sent from my GT-S5360 using xda app-developers app
What You SEE Is What You GET
Quote:
Getting Close With My Work :


Tags
statusbar
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes