Post Reply

[Q] LG setupwizard has failed

4th February 2014, 08:13 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 7
 
40 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
I was just wondering when installing Lg stock roms i always seem to get setupwizard has failed and i have to delete it from system. This only happened on flex roms but I have decided to try Black pearl stock and it has happened on this one too. Is this normal or is it something with my phone? all roms are installed with full wipe any help would be great
4th February 2014, 08:34 AM   |  #2  
jaidev.s's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 660
 
976 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
I don't think it's normal because I never had that issue. I guess u need to flash stock rom and do a factory reset to get rid of it.

Sent from my LG-D802 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to jaidev.s For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank