Post Reply

reflashing the same rom

2nd February 2014, 03:19 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
29 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
i lost alot of battery drain due to probably venom tweak ( which is not working in c2 ville version), and this is probably the source, so i wanted to reflash the rom, i backed up a nandroid.. then wiped data/cache/android.secure/system and then flashed the viper.rom again..

i go back into the phone and all my apps and wifi and everything is still there?!!

does that mean i managed to reset the system settings? can someone teach me how to do a dirty/clean wipe or something/
Last edited by kingdom369; 2nd February 2014 at 03:43 AM.
4th February 2014, 11:38 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by kingdom369

i lost alot of battery drain due to probably venom tweak ( which is not working in c2 ville version), and this is probably the source, so i wanted to reflash the rom, i backed up a nandroid.. then wiped data/cache/android.secure/system and then flashed the viper.rom again..

i go back into the phone and all my apps and wifi and everything is still there?!!

does that mean i managed to reset the system settings? can someone teach me how to do a dirty/clean wipe or something/

wipe system and reflash then
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in One S General by ThreadRank