Post Reply

[Q] i9500 no signal i need help

OP rbarr10s

4th February 2014, 05:47 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
This is my first post and my english it's no so good, but i have a problem with my i9500.


All beggin when i update to android 4.3, the phone show me a circle and a dash and no signal, the other things like the wifi and gps are fine, what can i do??

I live in Guatemala and i try to flash other roms and modems, actually the info in my phone is this

Android Version: 4.3
Baseband: I9500VSUBMG1
FIRMWARE: I9500XXUEMJ5 ( Russian)
Carrier: Tigo (Guatemala)

i need your help please
Last edited by rbarr10s; 4th February 2014 at 05:54 PM. Reason: addin more info
4th February 2014, 07:02 PM   |  #2  
Repulsa's Avatar
Recognized Contributor
Your Mom's crib
Thanks Meter: 2,049
 
1,866 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by rbarr10s

This is my first post and my english it's no so good, but i have a problem with my i9500.


All beggin when i update to android 4.3, the phone show me a circle and a dash and no signal, the other things like the wifi and gps are fine, what can i do??

I live in Guatemala and i try to flash other roms and modems, actually the info in my phone is this

Android Version: 4.3
Baseband: I9500VSUBMG1
FIRMWARE: I9500XXUEMJ5 ( Russian)
Carrier: Tigo (Guatemala)

i need your help please

Try to flash this Modem mate
Last edited by Repulsa; 4th February 2014 at 07:05 PM.
The Following User Says Thank You to Repulsa For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S 4 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank