Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Does the moto g actually have 4G

OP bobcat913

3rd February 2014, 08:50 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 13
 
49 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
I was looking in the service menu and on the data settings, it said LTE. If anyone has a 4G sim, can they please try it. Code for service menu is *#*#4636#*#*. Then the first option and scroll down

Sent from my XT1032 using xda app-developers app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1391413769556.jpg
Views:	1171
Size:	54.1 KB
ID:	2556101  
Last edited by bobcat913; 3rd February 2014 at 09:07 AM.
4th February 2014, 05:53 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 53
 
119 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by bobcat913

I was looking in the service menu and on the data settings, it said LTE. If anyone has a 4G sim, can they please try it. Code for service menu is *#*#4636#*#*. Then the first option and scroll down

Sent from my XT1032 using xda app-developers app

the baseband doesn't support LTE, so no it will not work. those settings are built the same for every phone.
5th February 2014, 05:04 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Why I can't access that menu whent do that code you post here.

Sent from my XT1032 using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes