MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more

An Android Enthusiast’s Apple iPhone 6 Challenge

The media has gone batty again over Apple “revolutionizing” smartphones. … more

Sony to Extend its AOSP Program to Other Devices

Sony will be offering its users the possibility to use AOSP ROMs as an alternative to the … more
Post Reply

[Q] Ace II i8160, startup error always with all new roms

4th February 2014, 10:06 AM   |  #11  
Senior Member
Thanks Meter: 1,083
 
3,388 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by embodio

The device writes from behind model: GT-i8160. I have done that you say , I have unzip the modem.bin file and when i had try to "flash" it , the odin program has stopped with an error.

flash the whole firmware...
4th February 2014, 02:16 PM   |  #12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
15 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by teddytsen

flash the whole firmware...

The firmware means "rom" or is it something else?
4th February 2014, 02:57 PM   |  #13  
Senior Member
Thanks Meter: 1,083
 
3,388 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
The .md5 file you get when you download and extract stock firmware..

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk
4th February 2014, 05:17 PM   |  #14  
Senior Member
Flag Imola
Thanks Meter: 123
 
440 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by embodio

The device writes from behind model: GT-i8160. I have done that you say , I have unzip the modem.bin file and when i had try to "flash" it , the odin program has stopped with an error.

You can't flash single images with Odin (well, maybe if you wrap them back in a .tar) or just use Heimdall
5th February 2014, 10:25 AM   |  #15  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
15 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Anyway , I have sent my device to the Samsung service and they will replace my phone's board. Thanks everyone for your advice.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Ace II Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank