Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,576 Members 37,869 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Internal SD Card

Tip us?
 
t0rosnaxx
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 79
Join Date: Jan 2012
Location: Manila
Default [Q] Internal SD Card

Hi all

does anyone have a problem copying files in stock rom? i am having trouble copying media files when using MTP/PTP after a few minutes it got stuck and wont copy. i need to unplug it and plug it again as my workaround. is there any other way of doing this? thanks
 
LinearEquation
Old
#2  
LinearEquation's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 405
Posts: 1,702
Join Date: Aug 2013
Location: Midwest

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by t0rosnaxx View Post
Hi all

does anyone have a problem copying files in stock rom? i am having trouble copying media files when using MTP/PTP after a few minutes it got stuck and wont copy. i need to unplug it and plug it again as my workaround. is there any other way of doing this? thanks
I would start with restarting your computer and see if that helps.

Sent from my Nexus 7 Flo running Odex SinLess ROM 4.4.2 with ElementalX kernel using XDA Premium 4 mobile app
[ROOT] 2013 KFHD7 Soho firmware 11.x.x.x (no camera)
http://forum.xda-developers.com/show...44736&page=101 If needed contact @GranPC for an updated Firerooter.
[Root] 2012 KFHD7 Tate http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1886460
2nd [Bootloader]/[TWRP] KFHD7 Tate
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2128848
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2271909
KFHD7 Tate System Restore Tool http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1951254
 
t0rosnaxx
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 79
Join Date: Jan 2012
Location: Manila
Quote:
Originally Posted by LinearEquation View Post
I would start with restarting your computer and see if that helps.

Sent from my Nexus 7 Flo running Odex SinLess ROM 4.4.2 with ElementalX kernel using XDA Premium 4 mobile app

Thanks for the reply. the fact that nobody answers my query means i am the only one that is having the problem.. maybe it is factory defect..
 
pacman1891
Old
#4  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 32
Join Date: Jan 2010
At least try using another computer, otherwise you will never be sure which end of the USB cable is at fault.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes