Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Safe mode for apps?

OP siciliano777

4th February 2014, 12:31 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 20
 
223 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
There's only one single app not working on my n3 - sing by smule. The screen just goes black whenever I play a song (there are supposed to be lyrics). I'm running stock ROM with several xposed modules. I've tried everything to no avail. At this point I don't even care about the game itself anymore...I'm just on a mission to figure out why it isn't working!

I have to assume it's just my device because there are plenty of reviews for the app from ppl with the n3 that don't have this issue. Is there any such mod/hack/module I can use to run an app in safe mode?? i.e. Have it run in its own "box" and ignore any and all mods I've done. I'm thinking this isn't possible but I figured I'd ask!

TIA!
4th February 2014, 03:56 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 824
 
2,148 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
If you are using Safestrap, why not put a rooted stock ROM (minus Knox and the OTA stuff of course) into another slot?

I doubt that safe mode will have any effect on framework mods - it just prevents autostart of *market apps*, not where base classes (e.g. frameworks) are loaded from.

You could also install the .apk into an emulator in the SDK, although that is likely sufficiently different from touchwiz that it probably won't provide you with diagnostic info.

good luck
5th February 2014, 09:39 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 20
 
223 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by bftb0

If you are using Safestrap, why not put a rooted stock ROM (minus Knox and the OTA stuff of course) into another slot?

I doubt that safe mode will have any effect on framework mods - it just prevents autostart of *market apps*, not where base classes (e.g. frameworks) are loaded from.

You could also install the .apk into an emulator in the SDK, although that is likely sufficiently different from touchwiz that it probably won't provide you with diagnostic info.

good luck

Hey thanks for the reply. I don't have safestrap - I just don't like the idea of having to use the slots/partitions and all that so I haven't bothered with it.

Is there any way to get into a safe mode of any kind without safestrap?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes